Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Caskanje forumasice | |
|
+19misstony sewendy andjelak2010 motorina ketrin Bubica SarraFR Elizabeth Hurley njanjaaa blondyna aspireone Tiki29 zokica73 marija-mara84 chantelle SuperGirl buba Marsa CocoNoir 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Elizabeth Hurley Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pon Okt 28, 2013 10:50 pm | |
| Danas sam krenula u teretanu posle pola godine i moram da kazem da sam se iznenadila koliko su mi grudi izazivale paznju zgodnih mladica. Haha. Trep, trep! E u H&M-u imate super kul sportske bruseve (u raznim bojama i trendi). | |
| | | Elizabeth Hurley Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pon Okt 28, 2013 10:51 pm | |
| Blondyna volim sto si joj rekla kako stoje stvari! | |
| | | chantelle Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pon Okt 28, 2013 11:02 pm | |
| Blondyna hahah dobro si joj rekla Elizabeth nevjerujem da su pogledi bili samo zbog grudi | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pon Okt 28, 2013 11:12 pm | |
| Chantelle mila, hvala ti ali mislim da su one onako bile u fokusu jer sam imala sportsku majicu i brus koji je specifican, drzi dobro grudi pa su one onako izrazenije. E Chantelle imas li nameru do BG-a nekad? | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Okt 29, 2013 7:36 am | |
| Elizabeth nema na cemu A jesi taj brus kupila u H&M -u? Draga neznam nista za sad al sigurno cu nekad dolaziti | |
| | | ketrin Senior Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Okt 29, 2013 9:59 am | |
| Chantelle, cekamo te da dodjes. I da znas da si u pravu, celokupna pojava Elizabeth privlaci paznju. Blondyna, nek' si joj objasnila! Mislim da su estetske operacije tabu tema u Srbiji, a pogotovo silikoni jer se vezuju za sponzoruse i Grandovke. Ipak je ovo Balkan. Nego, devojke iz Beograda, da li znate nekog dobrog (pazljivog, smirenog) privatnog ginekologa? Po mogucstvu zenskog. Doziveh juce sok u Domu zdravlja, nemam nameru da se vracam tamo. | |
| | | SuperGirl 24/7 ovde :)
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Okt 29, 2013 11:00 am | |
| Chantelle ja imam dve drugarice koje su mi naj-naj i bas bukvalno sve sto se desi meni ili njih - "izlajemo" i jedva cekam da im kazem, ali za operacija sam se odlucila da bude bas u najuzem krugu t.e. one koje moraju da znaju i brine za mene nakon operacije. Blondyna ne mogu da verujem. Tvoja prica je covek da ne zna dal da place il da se smeje :!: Svasta seta po svetu, cak se nepoznate osude da postavljaju intimna pitanja... Sewendy ziva istina je da vecina zena da imaju mogucnost bi promenile nesto na sebe, a kad ne mogu samo komentiraju s ljubomora u ociju. Stvarno nisam zavidna osoba, kad se nesto dobro desi nekoj osobi (bez obzira dal mi je bliska ili ne) radujem se, ne mogu da zamislim zasto da zavidim kad je neko sretan. Elizabeth prema sve sto su dosad rekle cure oko tvog izgleda, i ja sumljam da je bilo samo zbog grudi | |
| | | blondyna VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Okt 29, 2013 10:42 pm | |
| Da devojke, prica je skroz smesna i zaprepascujuca. Mogla bih da razumem komentare zena koje iz licnih razloga ne zele bilo kakve estetske intervencije , ali da histericno i besno komentarise neko ko je sve sto se moglo uraditi radio na sopstvenom licu e to ne mogu. Morala sam da je "opletem" Elizabeth slazem se sa Ketrin i SuperGirl nisi privlacila paznju samo cicama ti si izuzetno zgodna i sarmantna mlada dama. | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Okt 29, 2013 11:28 pm | |
| Lepo se postideh devojke. Ketrin, u Risticu je Aleksandra Djurdjevic bas super. Cak nekad kad zakazes pregled, ona ako treba odradi i ultrazvuk a ne naplati (koji kosta oko 3000). I ovako je fina, moze se s njom svemu. Chantelle, ovaj moj sportski brus je iz Yamamaya, ali cu se ponoviti u H&M-u obavezno. | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pon Nov 04, 2013 8:07 pm | |
| Cure jel imala neka od vas ili zna šta o upali bubrežnih čašica? Jel se to ponavlja? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Caskanje forumasice | |
| |
| | | | Caskanje forumasice | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |