Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Caskanje forumasice | |
|
+19misstony sewendy andjelak2010 motorina ketrin Bubica SarraFR Elizabeth Hurley njanjaaa blondyna aspireone Tiki29 zokica73 marija-mara84 chantelle SuperGirl buba Marsa CocoNoir 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
njanjaaa Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pet Mar 15, 2013 3:48 pm | |
| Kako slatki kucici,ja ozbiljno razmisljam da udomim nekog malecnog u stanu ali ne znam koju mrsu,onaj mali gore na slici je predivaaaaan ))))) | |
| | | chantelle Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pet Mar 15, 2013 3:51 pm | |
| - Marsa ::
- A slatki su zekani :-) ali mi ne lici da budu mirni , tako da mislim da su te sityacije sa neredom normalne :-))
Dok je bio mali i nije mogao gristi bio je miran, kasnije sve živo pregrize...neznam koliko punjača je pogrizao, a ja ostavim da se mi puni mobitel, zaboravim, dodjem nazad ono kabal na komadiće isjećen hahaha... | |
| | | njanjaaa Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pet Mar 15, 2013 3:55 pm | |
| Hahaha,tebi je bilo bas veselo s njim )) Slatki mali zeka Jaoo,hocu kucu malu neku...<3 | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pet Mar 15, 2013 4:04 pm | |
| [img] [/img] | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pet Mar 15, 2013 4:08 pm | |
| Evo mog malog brku, nije da nije uživao hehehe al se pružijo al je baš meden [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] | |
| | | Marsa Legendarni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pet Mar 15, 2013 4:32 pm | |
| Jaooo Chantelle kakav medenjak , odusevoo me je , pravi mali zekan dasa :-))) | |
| | | SuperGirl 24/7 ovde :)
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pet Mar 15, 2013 4:34 pm | |
| Marsa moja kuca zna kako s macane Imala sam macku, spavali su zajedno, nece biti problema, osim ako tvoja macka ne napadne pas Blondyna I moj pas ima 7 godina. Cau cau se I meni svidzaju na izgledu, ali su agresivne prirodne. Ja stvarno volim zivotinje, a poznato je da oni to mogu I da osete. Nikad me nije napao ulicni pas, a od one koje ljudi cuvao samo jedan pekinezer I jedan cau cau sta sam htela da ga pogalim I pustio mi zube Gazdarica mi je rekla da je to takva rasa. Chantelle nisam znala da zeka zna da bude toliki beljadzija Prelep zeka, moze I on u moju kolekciju belih busavih zivotinja
Poslednji izmenio SuperGirl dana Pet Mar 15, 2013 5:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pet Mar 15, 2013 4:47 pm | |
| SuperGirl , Cau cau je jako cudan pas, ali daleko od agresivnog! Za njega postoji samo jedan gazda, dakle slusa samo jednu osobu.Tezak je za dresuru; tvrdoglave naravi, ne voli da se prema njemu ophodis agresivno,da ga kaznjavas i da mu naredjujes, vec moras da se postavis kao da si mu drug, i u tom slucaju ce te verno slusati i cuvati. Sto se tice agresivnosti totalno je ne zainteresovan za druge vrste zivotinja, znaci moze da prodje macka pored njega nece je pogledati. Meni se jako svideo sto se svega tice,a posebno sto voli sneg i zimu a ja veci deo godine provodim na planini tako da ce njemu to biti pravi raj :-) | |
| | | CocoNoir Premium VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pet Mar 15, 2013 5:01 pm | |
| Chantelle, zeka je presladak! Ja sam imala vise njih, ali davno, pa kad sam morala da cistim prostor gde su ziveli (i kakili) resila sam da nemam vise nijednog nikad Uh, secam se tog ciscenja kao da je bilo juce A je l imao neko maltezera? Kazu da su oni najcistiji i uopste se ne osecaju. Meni su civave zakon od malih pasa, kad pocnu da laju onako malecni, meni su bas smesni
Poslednji izmenio CocoNoir dana Pet Mar 15, 2013 5:09 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pet Mar 15, 2013 5:06 pm | |
| Coco moja drugarica ga ima i u stanu joj je , ja nisam primetila da se oseca ili da je prljav meni je uvek sladak :-) A civave ne volim . | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Caskanje forumasice | |
| |
| | | | Caskanje forumasice | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |