Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Caskanje forumasice | |
|
+19misstony sewendy andjelak2010 motorina ketrin Bubica SarraFR Elizabeth Hurley njanjaaa blondyna aspireone Tiki29 zokica73 marija-mara84 chantelle SuperGirl buba Marsa CocoNoir 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
CocoNoir Premium VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pon Nov 04, 2013 9:14 pm | |
| Chantelle, ako mislis uopste o upali bubrega, ja sam imala akutnu upalu, pre 8god, bila je izazvana eserihijom koli. Nije mi se vracala upala. Mene su bas izboli sa dosta injekcija, pa sam posle imala pad imuniteta, ali bubrezi su u odlicnom stanju. | |
| | | chantelle Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Nov 05, 2013 6:42 pm | |
| Coco ja sam morala biti 10 dana kući i piti antibiotike dva puta dnevno. Prvo sam bila 14 dana prehladjena i kašljala nenormalno, onda sam 15ti dan dobila temperaturu 39 i ledja u predjelu bubrega su me jako boljela i tek taj dan sam išla doktorici i uzeli mi krv i vodu. Krv mi nije bila dobra pa mi je dala antibiotike, posle 10 dana opet su mi uzeli krv i još uvijek se je pokazala upala ali je stanje bilo puno bolje. U četvrtak sam popila zadnji antibiotik, juče me opet nešto malo probadalo na momente. Jel to normalno? I imam osjećaj kao da me nešto štipka? | |
| | | CocoNoir Premium VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Nov 05, 2013 6:54 pm | |
| Ako si pila antibiotike, nemoj da brines, procice. Samo pij cajeve, posebno od brusnice, ona je dobra za bubrege. Sto vise tecnosti da bubrezi rade vise. I proveri opet urin, tamo se vidi da li je upala jos prisutna, po kolicini bakterija i leukocita. Ja sam mnogo injekcija primila, nisu ni smeli toliko da mi daju, ali 'ajde, ko je mene pitao, oni su samo busili. Nije to nista opasno sto te probada, to se desava i zdravim ljudima, bitno je da je urin dobar. | |
| | | chantelle Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Nov 05, 2013 7:14 pm | |
| Tad mi nije bio urin dobar. Ma siguro je prošlo sad. A tebi je bilo sigurno jaka upala dok si primala injekcije? Ja i malo pijem, moram se natjerati da više pijem. | |
| | | CocoNoir Premium VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Nov 05, 2013 7:23 pm | |
| Meni je bio onaj Pieloneftiris, tj jaka akutna upala. Samo ti odradi urin na kontroli da budes mirna, mada sigurno ti je to proslo, sad se samo pazi prehlade dok se imunitet ne stabilizuje, jer si pila antibiotike. Uzimaj dosta vitamina. | |
| | | ketrin Senior Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Dec 07, 2013 7:42 pm | |
| Ej, devojke, kafica onda sledece nedelje? Ja sam slobodna od srede od 17h. Hajde da se ovoga puta organizujemo. Javite kada vam odgovara! | |
| | | Elizabeth Hurley Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Dec 07, 2013 11:45 pm | |
| | |
| | | buba VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Ned Dec 08, 2013 7:12 am | |
| | |
| | | blondyna VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Ned Dec 08, 2013 3:28 pm | |
| Takodje, potvrdjujem u utorak | |
| | | buba VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Ned Dec 08, 2013 4:08 pm | |
| Ja u utorak ne mogu. Mogu u sredu | |