Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - Zagreb Pet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » Rinoplastika Sre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastika Sub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudi Pon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kose Pon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupka Uto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupka Ned Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica  Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantata Sub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF | 
|
Baner B2 |

|
Baner C1 |

|
Baner C3 | 
|
 |
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
| | Korekcija grudi, nosa i pupka | |
| | Autor | Poruka |
---|
Andreich Registrirani korisnik

| Naslov: Korekcija grudi, nosa i pupka Sub Jan 13, 2018 4:51 pm | |
| Poštovani doktore, već jako dugo razmišljam o korekciji nosa, a potreba za korekcijom grudi se javila nakon druge trudnoće. Također mi se za vrijeme 2. trudnoće stvorio bruh na pupku i imam ga vec 4 godine, veličine je kovanice od 5 kn. Zanima me mogu li Vam poslati slike grudi i nosa da mi kazete koje opcije dolaze u obzir. Također me zanima do kakvih većih komplikacija moze doci tijekom ili nakon tih operacija. Ima li ugradnja implatanata utjecaj na razvoj karcinoma dojke i može li se ultrazvučnim pregledom kontrolirati dojka ukoliko se silikon ugradi ispod mišića? (Jer imam puno manjih dobročudnih hormonskih cisti na obje dojke) Također me zanima radite li laserske operacije bruha na pupku? Mogu li se obaviti sve tri operacije odjednom? Kolika bi bila cijena sa svim uključenim što je potrebno za potpun oporavak? | |
|  | | SuperGirl 24/7 ovde :)

| Naslov: Re: Korekcija grudi, nosa i pupka Sub Jan 13, 2018 8:09 pm | |
| Andreich dobrodosla na forum  pitanje iskopiraj u temu: Pitajte doktorka | |
|  | | Andreich Registrirani korisnik

| Naslov: Re: Korekcija grudi, nosa i pupka Ned Jan 14, 2018 12:22 am | |
| Hvala ;-)... nova sam pa se ne snalazim. | |
|  | | Duje Ostojić Senior Elitni clan

Posts : 563 Join date : 06.11.2013 Age : 61 Location : Zagreb, Croatia
 | Naslov: Re: Korekcija grudi, nosa i pupka Uto Jan 16, 2018 7:11 am | |
| Poštovana Andreich nadam se da ste pitanje uputili meni, ali ste ga postavili na krivom mjestu. Ja ću Vam odgovoriti, a ako nije upućeno meni, ja se ispričavam; budemo izbrisali odgovor. Ja ne radim korekcije pupčanih ili umbilikalnih hernija; to rade abdominalni kirurzi i to najčešće laparoskopskom tehnikom i postavljanjem trajnih mrežica kojima se sprečava ponovni nastanak bruha. Što se tiče istovremene korekcije vanjskog nosa i povećanja grudi sa silikonskim implantatima, to se vrlo često radi u jednom operativnom aktu; lani sam imao oko 15-16 pacijentica kojima smo istovremeno radili obje operacije. Korekcija nosa traje oko sat i pol, povećanje grudi oko sat do sat i 15 minuta. Možete mi poslati slike grudi i nosa ili u moju rubriku, ili na e mail [You must be registered and logged in to see this link.]pa ću dati precizniji odgovor. Komplikacije povećanja grudi su: infekcija, krvarenje, stvaranje čvrste ožiljne ovojnice oko implantata ili kapsularna kontraktura, mogućnost odbacivanja implantata (nikad čuo da se nekome dogodilo), okretanje ili rotacija anatomskog implantata, “rippling“ ili nabiranje implantata, ruptura ili pucanje implantata, kasno nakupljanje tekućine u džepu ili serom, hipertrofični ožiljci, keloidi. Ja koristim njemačke poliuretanske implantate, tvrtke Polytech Health Aesthetics, koji su najsigurniji, imaju najmanji postatak komplikacija, a imaju 10-godišnju garanciju na kapsularnu kontrakturu (šansa je 1%), okretanje anatomskog implantata i kasno nakupljanje tekućine u džepu ili serom, te doživotnu garanciju na kvalitetu proizvoda (a to se najviše odnosi na spontano pucanje nakon 5-10 ili više godina). Komplikacije operacija nosa su: krvarenje, infekcija (nijedan slučaj dosad u 25 godina), kronične smetnje disanja na nos, minimalne iregularnosti površine vanjskog nosa, hipertrofični ožiljci, keloidi. Ako imate uredne preoperativne nalaze, šansa za neku fatalnu komplikaciju opće anestezije je 1:80 000, dakle mizerna. Ako se implantati postave ispod velikog prsnog mišića (“dual plane“ tehnika) tada se naknadne kontrole grudi rade ili sa ultrazvučnim pregledom ili magnetskom rezonancom. Ne preporučam mamografiju jer je to zračenje koje teoterski može dovesti do kapsularne kontrakture. O tome nema puno podataka u literaturi; neki moj osobni dojam. Cijena povećanje grudi sa silikonskim poliuretanskim implantatima je 3 400 EUR, plus 100 EUR za specijalan grudnjak. Korekcija nosa otvorenom tehnikom košta 2 000 EUR. Ako radite obje operacije odjednom, tada imate popust od 300 EUR na korekciju nosa. Lijepi pozdrav. Duje Ostojić | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Korekcija grudi, nosa i pupka  | |
| |
|  | | | Korekcija grudi, nosa i pupka | |
|
Similar topics |  |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |