Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Caskanje forumasice | |
|
+19misstony sewendy andjelak2010 motorina ketrin Bubica SarraFR Elizabeth Hurley njanjaaa blondyna aspireone Tiki29 zokica73 marija-mara84 chantelle SuperGirl buba Marsa CocoNoir 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
chantelle Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Ned Okt 27, 2013 1:25 pm | |
| Supergirl pa neznam, moja najbolja drugarica zna sve o meni. Prvo se njoj izjadam za sve. Moje bliske drugarice znaju, ma da nisu ni one lude, skontale bi odma čim bi me vidle u kupačima :)a glupo mi da kažem nemam silikone, cice mi narasle za par mjeseci...što da lažem samu sebe. Ja znam da one neće prenositi to dalje, neznam kakvu bi korist imale od toga. | |
| | | ketrin Senior Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Ned Okt 27, 2013 2:00 pm | |
| Elizabeth, zaboravih da te pitam, sta je drugarica prokomentarisala kada te je opipala? Da li ste konacno stavile tacku na tu temu? | |
| | | Elizabeth Hurley Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Ned Okt 27, 2013 11:05 pm | |
| Ketrin, ona je to uradila toliko brzo (mada me i pritisnula prilicno jako) da se posle toga pravila potpuno luda. Kao da nista nije uradila. Ja je gledala.. doslo mi da je zveknem :evil:ali nisam smela da odreagujem ama bas nikako. Pravila se luda ona, pravila se ja. Daaaanima me drzao bes i to sto je sebi dozvolila da na tako nizak nacin dodje do 'saznanja' o mojim sisama. Sta je na kraju uspela da zakljuci iz tog dodira ja ne znam, mada je vrv provalila jer mi pipnula onu tvrdju sisu, sto ima jaci gornji pol. Posle toga, ne druzimo se, nisam imala zelju vise. Inace, ja sam odlucila da kazem par najblizih prijatelja i ne kajem se jer su to 'moji ljudi', ali ostalima necu pa neka crknu preispitivajuci se, kad im je to toliko vazno u zivotima. | |
| | | buba VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pon Okt 28, 2013 9:20 am | |
| Elisabeth, ja ovoj necu iz principa da kazem jer ona sve svoje krije pa ja na kraju poslednja saznam. e pa ovo je necu priznati ne zato sto krijem nego zato sto iz principa necu. | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pon Okt 28, 2013 5:49 pm | |
| Tako je Buba, samo ostro, ko je sisa! Zenske, kad se bre gledamo? | |
| | | buba VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pon Okt 28, 2013 6:53 pm | |
| Elisabeth meni je neki haos na poslu i umorna sam baš,baš.čim stane ludilo družimo se. | |
| | | blondyna VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pon Okt 28, 2013 7:25 pm | |
| Devojke niste jedine, desavalo se i meni. Srela sam letos drugaricu iz srednje skole, nismo dugo razgovarale , razmenije par recenica, nism ni u sednom momentu primetila da je spustila pogled nize mojih ociju. Nakon par dana me pozove najbolja drugarica i kaze kako je ova ni manje ni vise nego pozvala da bi je pitala jesam li ja stavila silikone? Dragarica je naravno negirala i ako zna. A radoznala je ostala uskracena za odgovor. Samo mi nije jasno zasto nije pitala mene, verovatno nije smela , prostakusa. A druga stvar, u teretanu dolazi zena koja ima 50 g. Ruskinja, i sva je pozutela u licu od mezoterapije krvnom plazmom, besomucno se "puni" filerima na svaka tri meseca. Zena lici na lutku, ono sto je zapravo sada trend u Rusiji, barbi face. I mrtva hladna pocne jednom prilikom da komentarise kako zene u Srbiji preteruju sa silikonima i pita mene da li ih i ja imam. Ja odgovorim :"Da"i kazem da je to samo moja stvar jer tretiram sopstveno telo. Zena me je bukvalno verbalno i napala. Ja sam joj samo rekla da se meni ne dopada njena plastificirana faca, nacrtane obrve i usne koje se vide iz aviona ali nisam toliko nekulturna da to i komentarisem i odakle bilo kome pravo da sudi nekome. Posizela je i samo se okrenula i otisla. I sta vise reci , dokle ide ljudska glupost i nepromisljenost. Ona sudi meni i drugim zenama a sva se mumificirala od raznoraznih ubrizgavanja. | |
| | | sewendy Clan porodice
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pon Okt 28, 2013 9:25 pm | |
| Ja nisam nikome govorila,zna mi samo muž. Situacija je takva,da se nema novaca,gleda se svaki dinar i ljudi su ljubomorni i zavidni. Sigurna sam,da dovedemo 10 žena da bi njih 9 htjelo nove grudi,ali nisu u mogućnosti ih napraviti iz kojekakvih razloga,šta financijskih,šta drugih stvari. Ljudi su rođeni (većina njih,čast iznimkama) da komentiraju druge,a ispred svoga praga nisu pomeli. Jedva čekam da ih napravim,pa da ih ponosno prošetam,samo neka me upitaju,dobit će jezikovu juhu. | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pon Okt 28, 2013 10:40 pm | |
| Blondyna ahahaha, tvoja prica je jos najzanimljivija! | |
| | | blondyna VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pon Okt 28, 2013 10:46 pm | |
| Elizabeth draga to je crni humor | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Caskanje forumasice | |
| |
| | | | Caskanje forumasice | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu