Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Caskanje forumasice | |
|
+19misstony sewendy andjelak2010 motorina ketrin Bubica SarraFR Elizabeth Hurley njanjaaa blondyna aspireone Tiki29 zokica73 marija-mara84 chantelle SuperGirl buba Marsa CocoNoir 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Elizabeth Hurley Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Jan 25, 2014 10:12 pm | |
| Film je apsolutno sjajan! A glavna glumica je toliko lepa, sofisticirana i bozanstvena da sam se zaljubila. I slazem se sa Ketrin, grudi su joj odlicne, za 10!
Btw, ja sam se toliko navikla na svoje grudi da ni ne obracam paznju vise na njihovu velicinu, normalne su mi kako bih rekla.. ne vidim ih kao velike. Medjutim, ljudi u zadnje vreme mi stalno govore-kolike su ti grudi.. ili.. sta ti je s grudima.. Cak me 'ladno juce jedna poznanica bez pitanja ispipala (?!) i nije provalila, samo je nastavila da prica da su mi bas porasle.. Nije mi bilo svejedno da li ce provaliti ali sva sreca.. Mi nismo vise ni svesne kolike su valjda.
A sto se nosa tice, ja ne znam da li bih smela da ga radim jer je to lice, ako se ne uradi dobro moze da unakazi lice skroz.. | |
| | | misstony Senior Elitni clan
Posts : 732 Join date : 17.11.2013 Age : 40 Location : Zadar
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Jan 25, 2014 11:28 pm | |
| Elizabeth, da imaš nos kao ja, onda bi znala da ne može gore. Bilo kakav manji od ovoga koji ja imam, bi dobro došao. Slike još neću stavljati jer mi je neugodno, ali čim odlučim da idem i to napraviti, onda ću staviti pa ćete me razumjeti. Komentari će biti: "aaa, pa da, draga, razumijem te zašto ideš..." Ja na svom licu vidim samo nos i imam osjećaj kao da nije prestao rasti i naočigled raste. A kad sam bila u osnovnoj školi, imala sam tako lijep nosić, ajme... Ja bih takav! A uši, one su mi obrnuto proporcionalne mom nosu. Tako su male, da kad god stavim neke naušnice, sve neušnice izgledaju oooogromno!!! Inače jako rijetko nosim naušnice jer nisam navikla, ali i zato što mi uvijek nešto ne štima kad ih stavim. A to je upravo zato što su mi uške male i onda kao da ste malom djetetu stavili veeeeelike naušnice.. Nije da se žalim zbog toga, neka su male, bolje male nego velike kao što mi je nos velik. Ali to svi skuže na meni kad maknem kosu s ušiju "Joj kak ti imaš male uši!!!" Znam. Ajde bar njih ne moram dirati. A nos idem sigurno. Sto posto. Samo da mužu to nekako priopćim jer ništa nije problem da sutra već napravim nos, samo zbog njega ne mogu. On se jedva sad privikao na ovo i nos će mu biti previše. Zbog njega moram odgoditi da ga pomalo nagovaram i kako prolazi vrijeme pripremim za tako nešto... | |
| | | Elizabeth Hurley Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Ned Jan 26, 2014 3:20 am | |
| Misstony imam dobru i losu vest za tebe. Dobra vest je da usi nikad ne prestanu rasti, tako da ce ti s vremenom, kako godine budu prolazile, one rasti i imaces usi dovoljno velike da na njima mindjuse ne izgledaju veliko. Losa vest je da pored usiju, ono sto takodje nikada ne prestaje rasti kroz zivot, jeste nos tako da draga ako je takvo stanje, samo napred, operisi ga! | |
| | | ketrin Senior Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Ned Jan 26, 2014 10:53 am | |
| Elizabeth, ti si nekako manekenski gradjena, pa ti cice BAS dolaze do izrazaja! Predivno! Ja nisam toliko ljubitelj velikih grudi, zapravo, velicina je nebitna, ima i velikih i malih jako lepih! A da, tu informaciju za nos i usi sam cula nedavno, bas sam se smorila. Ja bas ne volim svoj nos, ali ne znam da li bih ga dirala, kakav sam baksuz ima da nesto podje naopako. Videcemo za koju godinu. Kad poraste jos malo... hahahaha... Sto se tice okupljanja, bas se dogovaram sa Njanjaa za sledecu nedelju, bilo bi jako lepo ako mozes da nam se pridruzis. A i ostale cure, naravno. | |
| | | Elizabeth Hurley Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Ned Jan 26, 2014 1:09 pm | |
| Ketrin, vise mislim da ljudi koji me znaju primecuju razliku jer ja pre stvarno nisam imala skoro nista. A ja sam se navikla na njih sto se velicine tice pa mi i nisu kao sad nesto velike, ali ocito ljudi pamte kakve su bile pre, bolje neg' ja. I hocu na kafu, pisi mi u PP kad, gde | |
| | | ketrin Senior Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Ned Jan 26, 2014 7:32 pm | |
| Elizabeth, poslala sam ti PP. | |
| | | sathena Clan porodice
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Ned Jan 26, 2014 9:01 pm | |
| Pogledala sam film, iz 4 puta sam ga podelila da bi ga pogledala, inace ne volim filmove slabo mi paznja traje pa i ako gledam nesto moram barem u 2 dela da ga pogledam. Smesna mi scena bila kad su ovo dvoje u krevetu, pa ker krene da ljubomorise, jer ja prolazim kroz istu situaciju svaki put sa mojim psom | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Jan 28, 2014 2:01 pm | |
| Sathena, reći ću samo: Kod mene ista stvar već godinama. Kad sam vidjela tu scenu, samo sam pogledala muža, pa svog psa koji je gledao u nas dok smo nas dvoje gledali u film i pukli smo se smijati! Mi se moramo zatvoriti u sobu ili istjerati psa u hodnik da nas ne ometa jer par puta je bilo jako čudno dok ona sjedi i gleda... a ponekad i cvili ili laje dok nas gleda u krevetu. Srećom, nismo je naučili da se penje na krevet, ali dovoljno je čudno to što bulji u nas bez treptanja! Kao da imamo pravu publiku! Ponekad sam je pitala da joj ispečem kokice i donesem coca cole u zdjelici dok nas gleda, haha!!! Kakvog ti psa imaš? Mali, veliki? | |
| | | SuperGirl 24/7 ovde :)
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Jan 28, 2014 3:24 pm | |
| Hahha moj pas je ranije lajao, gledao, nekad se i napenja na krevet, ali sad vec navikla i kad vidi sta se desava ode na stranu i spava | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Jan 28, 2014 3:57 pm | |
| supergirl, znači ti si svoga izdresirala! Svaka čast! Moja još nije naučila da je to igra u koji ona nije pozvana, haha! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Caskanje forumasice | |
| |
| | | | Caskanje forumasice | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |