Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Dijeta i savete | |
|
+10blondyna riodejeneiro njanjaaa chantelle nayika Elizabeth Hurley blondie1 SuperGirl SarraFR dzepna 14 posters | |
Autor | Poruka |
---|
njanjaaa Elitni clan
| Naslov: Re: Dijeta i savete Sub Dec 01, 2012 9:01 pm | |
| | |
| | | SuperGirl 24/7 ovde :)
| | | | njanjaaa Elitni clan
| Naslov: Re: Dijeta i savete Sub Dec 01, 2012 9:24 pm | |
| U cemu sve ima proteina ,a da je posno? Ja npr.ribu ne volim... | |
| Naslov: Re: Dijeta i savete Sub Dec 01, 2012 9:43 pm | |
| Soja, pasulj, puter od kikiritke, isto ima i u oriz i krompir ali malo, jatkaste plodove. | |
| | | njanjaaa Elitni clan
| Naslov: Re: Dijeta i savete Sub Dec 01, 2012 9:46 pm | |
| Hvala | |
| | | Elizabeth Hurley Moderator
| Naslov: Re: Dijeta i savete Ned Dec 02, 2012 3:24 pm | |
| Coolcat kakva je ovo torta??? Nikad lepsu nisam videla!!!
Ja pazaim sta jedem, ujutru zitarice, za rucak bas fino jedem, pretezno nesto kuvano i ne pazim sta ce to da bude jer mi je bitno da imam jedan jak obrok tokom dana i uvece jedem neki slab obrok oko 19h (ponovo zitarice ili nesto namazem na hleb ili neku vocku..). Pritom izbegavam gazirano, sokove bilo kakve osim prirodno cedjene i izbegavam grickalice. Ja sve to generalno i ne volim. Jedino sto volim a morala sam se odreci jeste pica koju sam jel kao nenormalna zadnjih nekoliko meseci za veceru. Otud sam se bila i ugojila u struku! Sad sam smrsala 2 kg od kada pazim sta jedem. Tezim da dosegnem 60 kg kao nekad.. uh sto bi to bilo dobro. Da oslabim u salu a doradim misice i fino se zategnem.. | |
| Naslov: Re: Dijeta i savete Ned Dec 02, 2012 5:27 pm | |
| Elizabeth nisam nasla recept, samo slika, nenormalno dobro izgleda. Ja sam vec zamislila kako pokusacu da je napravim Kupicu gotove kore, namazacu ih sa cokoladni puding, i sa strane i gore zalepicu sve cokolade i sve sto ima na slici Blago tebi sta uspevas da tolko drzis do novog rezima ishrane, samo tako produzi i brzo ces vratiti zeljenu kg Ja isto ne pijem gazirano i sokove, to mi uopste ne fali, moj problem je cips Meni je stvarno mnogo tesko da drzim do novi rezim ishrane jer nikad u zivotu nisam bila na dijetu, uvek sam jela sta hocu i kolko hoci jer sam bila cackalica, ne znam kako cu da se naviknem na ovo | |
| | | Elizabeth Hurley Moderator
| Naslov: Re: Dijeta i savete Ned Dec 02, 2012 5:36 pm | |
| Hahahah Coolcat kao da slusam sebe! Meni ljudi nisu verovali da mogu da jedem kao konj a da s druge strane nista se ne lepi na mene. Medjutim kako godine prolaze, definitivno se usporava metabolizam i treba paziti sta se jede. Nisam pristalica izgladnjivanja! To niposto, samo ne jesti sve i svasta i malo pripaziti KOLIKO se jede, obrociti se. A za ovu tortu, sto kazes, nenormalno dobro izgleda! Aj probaj ti to pa nam kazi jesi li uspela i napisi recept! Kad smo vec kog zdrave ishrane, haha! | |
| Naslov: Re: Dijeta i savete Ned Dec 02, 2012 5:43 pm | |
| Pa dobro, organizmu treba i malo secera Pokusacu da napravim tortu u toku nedelje, pa ako se ne raspada postavicu i slike I da, u pravu si, s godinama se metabolizam usporuje i zadaje nas probleme Ni ja nisam za izgladnjivanje jer to ima sprotivni efekt, t.e. jojo efekt, smrsavis pa kad se najedes ko covek odma nabacis kg nazad, i dzaba tolko muke. U svakom slucaju dobro je da se covek zdravo hrani, samo mi treba da se naviknemo na to | |
| | | nayika Stalni posetilac
Posts : 77 Join date : 12.10.2012 Age : 41 Location : slovenija
| Naslov: Re: Dijeta i savete Pon Dec 03, 2012 7:47 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dijeta i savete | |
| |
| | | | Dijeta i savete | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |