Forum za Sve Plasticne Operacije - Just Plastic Surgeon
Dobrodosli na Forum za Sve Plasticne Operacije - Just Plastic Surgeon
Dobrodosli na Forum za Sve Plasticne Operacije - Just Plastic Surgeon
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesRegistruj sePristupi

Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Zadnje teme
» Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - Zagreb
Dijeta i savete - Page 6 EmptyPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić

» Rinoplastika
Dijeta i savete - Page 6 EmptySre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3

» rinoplastika
Dijeta i savete - Page 6 EmptySub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90

» Podizanje i smanjenje grudi
Dijeta i savete - Page 6 EmptyPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic

» Transplatacija kose
Dijeta i savete - Page 6 EmptyPon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor

» Korekcija grudi, nosa i pupka
Dijeta i savete - Page 6 EmptyUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić

» Korekcija grudi, nosa i pupka
Dijeta i savete - Page 6 EmptyNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich

» Zatezanje lica
Dijeta i savete - Page 6 EmptyPet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl

» Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantata
Dijeta i savete - Page 6 EmptySub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li

Baner C2
Baner C2
PF

Baner B2

Lajkujte Nas
Baner C1

Baner C3

Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan

Dijeta i savete

Ići dole 
+10
blondyna
riodejeneiro
njanjaaa
chantelle
nayika
Elizabeth Hurley
blondie1
SuperGirl
SarraFR
dzepna
14 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Sledeći
AutorPoruka
SuperGirl
24/7 ovde :)
SuperGirl

Dijeta i savete - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dijeta i savete   Dijeta i savete - Page 6 EmptySub Nov 17, 2012 8:21 pm

Sarra to je lepo, ali ni ja ne mogu da ustanem toliko rano za trening Very Happy
Ja sam dosad bila na trening i stvarno se umorila.
Danas sam jela za rucak jedna porcija riza i sad jedem skusa u umaku rajcice.
Kasnije cu da pojedem jos jedna konzerva i za danas to je to Very Happy
Tesko je, al kad se mora.... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.justplasticsurgeon.com
SarraFR
VIP
VIP
SarraFR

PočaljiNaslov: Re: Dijeta i savete   Dijeta i savete - Page 6 EmptySub Nov 17, 2012 10:00 pm

Coolcat bravo, uz tebe smo! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Elizabeth Hurley
Moderator
Moderator
Elizabeth Hurley

PočaljiNaslov: Re: Dijeta i savete   Dijeta i savete - Page 6 EmptyNed Nov 18, 2012 12:09 am

Moram da vam preporucim ovsenu kasu koju imate kupiti u DM-u ili prodavnicama zdrave hrane. Kosta oko 3 eura i sadrzi u kutiji 4 kesice tj. 4 obroka. Tu ovsenu kasu imate u kombinaciji sa jabukom i cimetom, zatim sumsko voce i sa malinama (moj omiljeni). Sustina je da sadrzaj iz kesice polijete vrelom vodom i vas obrok je gotov. To je prva prednost a sve ostale pogledajte na sajtu [You must be registered and logged in to see this link.]
Mnogo je ukusno i mislim da je vrlo zdravo. Moja mama je smrsala 5 kila od kada je uvela ovo u ishranu tj. dorucak.
Nazad na vrh Ići dole
SuperGirl
SuperGirl

PočaljiNaslov: Re: Dijeta i savete   Dijeta i savete - Page 6 EmptyNed Nov 18, 2012 12:25 am

Hvala Sarra Smile
Elizabeth odlicni predlog, probacu, extra ako deluje ko sto kazes da je delovalo na tvoju mamu, baska zvuci ukusno Very Happy
Isto tako, razmisljala sam i za proteinske sejkove koje si spomenula, mozda cu i to da probam Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Elizabeth Hurley
Moderator
Moderator
Elizabeth Hurley

PočaljiNaslov: Re: Dijeta i savete   Dijeta i savete - Page 6 EmptyNed Nov 18, 2012 12:48 am

Probaj Coolcat, bices zadovoljna.
Evo jos jedan koristan clanak koji je opste primenljiv. [You must be registered and logged in to see this link.]
Nazad na vrh Ići dole
nayika
Stalni posetilac
Stalni posetilac
nayika

PočaljiNaslov: Re: Dijeta i savete   Dijeta i savete - Page 6 EmptyNed Nov 18, 2012 8:50 am

sarra ja ustanem rano zbog dece....jedna hodi u vrtić i druga u školu....tako,da mi nije problem trenirat u 7 sati....dođem kuči idem pod tuš,obučem decu i idemo svaka na svoju stranu....ja Sarra i po slikama se vidi kako mi iza pantalona visi špeh Mad

Elizabeth kod nas u DM mislim,da nemamo ovih kosmiča....moram,da pogledam u ponedeljak.....jabuka i cimet-mmmm....ja žličku cimeta stavim u jogurt Razz
Nazad na vrh Ići dole
SarraFR
VIP
VIP
SarraFR

PočaljiNaslov: Re: Dijeta i savete   Dijeta i savete - Page 6 EmptyNed Nov 18, 2012 9:34 am

Uh Elizabeth ovo ne izgleda lose uopste, i sada jedem ovsane pahuljice ali ovo sa malinom ili sa jabukom i cimetom jako dobro zvuci Very Happy
Nayika svaka cast na energiji! Moram se zbog faksa buditi 4dana nedeljno u pola 6 ujutru i cim se vratim kuci odmah u krevet pa na posao tako da ona 3dana koje imam bez obaveza ja bih samo da leskarim i da nista ne radim... Lenjcuga sta cu Rolling Eyes
Ne zezaj super izgledas razumem muza koji uziva Wink
Nazad na vrh Ići dole
SuperGirl
SuperGirl

PočaljiNaslov: Re: Dijeta i savete   Dijeta i savete - Page 6 EmptyNed Nov 18, 2012 2:34 pm

Ja planiram da kupim sa malinom i sumsko voce Very Happy
Nayika super za tebe ako pocnes da treniras ujutru, tako je najbolje...
Sarra ti mozes kod kuce da se malo rastegnes, izmedzu odmara u dani za odmor Very Happy
Nego nasla sam ovaj clanak gde pise kako da sami pripremimo proteinski sejk koji je bolji od praskasti. Samo ne znam dal cu kod nas naci Ella sir, nisam do sad videla, a nije me ni zanimalo Smile

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nazad na vrh Ići dole
Elizabeth Hurley
Moderator
Moderator
Elizabeth Hurley

PočaljiNaslov: Re: Dijeta i savete   Dijeta i savete - Page 6 EmptyNed Nov 18, 2012 6:30 pm

Coolcat hvala na linku. Bas cu sebi posle treninga praviti ove sejkove o kojima je blogerka pisala. Mada nesto razmisljam, kada je pisala o sejku s vocem cini mi se da je mnogo komplikovala s blenderom, zamrzavanjem bla bla. Posto je navela bobicasto voce, ono jednostavno moze da se ispasira viljuskom i to je pola minuta posla! Samo se posle pomesa sa ostalim dodacima koje je pomenula i to je to.
Mada kad sam citala taj njen blog i neke njene druge blogove, pa to je strasno koliko ona gleda u svaki gram! affraid Ljudi moji, znaci tabele pravi i pre nego sto bilo sta pojede ona prvo izracuna gramazu da vidi da li ce to da izadje iz kalupa 'dozvoljene' dnevne doze. Ja sam zabezeknuta, pa ishrana ne treba da bude matematicka kalkulacija do te mere ako nisi bilder!
Nego da vas pitam, posto ja idem u teretanu oko 18 sati i zavrsavam oko 19h, znaci da bi to maltene bilo vreme za veceru. Sad razmisljam kako da organizujem jelovnik posle tog treninga. Znaci prvo popiti taj proteinski napitak i onda posle nekog vremena da veceram dodatno proteine kao obrok jel tako? Nije li kasno jesti npr. oko 21h? Da li je kasno za jaja?
Nazad na vrh Ići dole
SuperGirl
SuperGirl

PočaljiNaslov: Re: Dijeta i savete   Dijeta i savete - Page 6 EmptyNed Nov 18, 2012 8:29 pm

Elizabeth nije kasno, cak da i mozes zadnji put jesti u 22h. Sve zavisi i od to kako izgleda jedan tvoj dan i sl. Ako ustajes oko 7-8h onda zadnji put treba da jedes oko 21-22h. Kolko sam se nacitala ovih dana po raznorazne sajtove organizam treba da odmori od bilo kakve hrane najmanje 8 sati.
A to detaljno preracunavanje svaki gram i kalorija je zaista preterano Very Happy
Sta se tice recepte za shake-ove da ti kazem taj sa voce nisam ni docitala, probacu prvo taj sa kakao Very Happy
Inace ja za veceru jedem riba iz konzerve, navukla sam se na Eva u umaku od rajcice, danas sam uzela jedna sardina i jedna haringa u umaku od rajcice, mmmm mnogo su dobre, preporucujem Very Happy
Kupila sam i Surutka u zamenu jogusta, na izgled ne deluje bas lepo ali ukusno je, a i bogato s proteina...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dijeta i savete   Dijeta i savete - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dijeta i savete
Nazad na vrh 
Strana 6 od 24Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Forum za Sve Plasticne Operacije - Just Plastic Surgeon :: Off topic teme :: Moje telo-
Skoči na: