Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Caskanje forumasice | |
|
+19misstony sewendy andjelak2010 motorina ketrin Bubica SarraFR Elizabeth Hurley njanjaaa blondyna aspireone Tiki29 zokica73 marija-mara84 chantelle SuperGirl buba Marsa CocoNoir 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
sathena Clan porodice
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Jan 28, 2014 4:44 pm | |
| Ahahahhaha, ali znas kako meni neugodno bude, pokusavam da je ne gledam, tako gleda u nas kao da razume sta se desava. A ona inace spava sa mnom u krevetu, i kad pokusam da je zatvorim izvan sobe onda krene da place i laje i to je uzas Jbt jednom mi je ugrizla decka u krevetu, valjda je pomislila da me je povredio, a sad samo gleda sta radimo. Imam boston terriera Kog psa vas dve imate? Evo slika jedna: A ovako inace uvek pre kad ja lezim, ona mora preko mene.. a sad vise jadna ne sme zbog sisa | |
| | | SuperGirl 24/7 ovde :)
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Jan 28, 2014 4:58 pm | |
| Ja imam sibirski samojed | |
| | | njanjaaa Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Jan 28, 2014 5:11 pm | |
| Ahahaha,Sathena crkavam od smeha za decka )))))))))) | |
| | | misstony Senior Elitni clan
Posts : 732 Join date : 17.11.2013 Age : 40 Location : Zadar
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Jan 28, 2014 6:51 pm | |
| Sathena, presladak je! Ja sam u životu vidjela samo jednog boston terijera, izgledaju kao mladi bokseri, čak sam i mislila da je štene boksera i onda mi je vlasnik rekao da je boston terijer... Supergirl, moja sestra ima sibirskog samojeda! Ajme što su oni razgirani, to je nevjerojatno, a stalno imaju izraz lica kao da se smiju! Imam jednu super fotku koju sam seki poslala jer je njen pas baš takav: A ja imam jorkširskog terijera, ženku. Evo je: Sad ima 5 godina. A znate gdje sam je kupila? U Srbobranu. | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Jan 28, 2014 7:12 pm | |
| Skoro sam vidjela ta slika na netu, moj pas se bas tako ponasa kad je u blizini macke ) Veoma vesela rasa, nikad nije dosadno Slatke su vase kuce, Misstony ti mozes i frizura da mu pravis | |
| | | misstony Senior Elitni clan
Posts : 732 Join date : 17.11.2013 Age : 40 Location : Zadar
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Jan 28, 2014 8:04 pm | |
| Da, da, samojedi su baš veseli! Moja kujica čak ne voli takvu hiperaktivnu vrstu pa kad budu skupa u istoj prostoriji, onda moja reži na samojeda! To trebaš vidjeti! A samojed je može pojesti za doručak! I vežem joj inače repić na glavi pa ima ovakvu fizuru: s mašnicama: ili dvostruki repić: i tako... | |
| | | sathena Clan porodice
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Jan 28, 2014 8:06 pm | |
| Samojedi su prelepi psi, ali oni su bas za kucu..kontam onda sto ne pustas svog u krevet a jorksirski terijeri su tako slatki, moja isto ima 5 godina :)joj uvek kad vidim nekog napolje sva se raskezim kao luda ja mislim da nema puno boston terriera ni u srbiji, hrvatski i okolini.. oni su uglavnom popularni u USA. A ja sam bostona htela otkako sam bila mala. Njanja ju kako sam se tada izderala na nju, a posle mi je bilo zao, ne zna ona jadna sta se desava. A inace je totalno luda, ona misli da je covek, pse totalno ignorise.. ja mislim da se ona zaljubila u mog decka, stalno oce da ga ljubi, bas mu ubaci ono jezik u usta ,odvratno, ko manijak neki se ponasa.. i stalno pokusava da mu siluje nogu hahaha | |
| | | njanjaaa Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Jan 28, 2014 8:58 pm | |
| Kako su vam slatke kuce<3 Ja odavno zelim kuce. Htela sam pomeranskog nemackog spica ali su jako skupi. Jao,Satena carice :* tvoje kuce je vise nego zanimljivo Zato si ti tako pozitivna | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Uto Jan 28, 2014 9:39 pm | |
| Hahha Misstony 100% tacno, obicne male rase kad je vide laju na nju, a ona se pravi ko da i ne postoje, kroz godine je naucila da ih ne registrira Sathena ja pre mislim da samojedi nisu za van, jer se lako isprljaju :)Moj pas ne zeli da spava na krevet, sem ako nekad retko dobije zelji, pa je pustimo, ali u principu vise voli da spava po coskove Hahha Sathena Obicno zense pse vole muskarce i ja sam primetila kako moja kuca pravi "generalku" mog decka kad ga krene lizat ) | |
| | | buba VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Jan 29, 2014 6:01 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Caskanje forumasice | |
| |
| | | | Caskanje forumasice | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |