Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Caskanje forumasice | |
|
+19misstony sewendy andjelak2010 motorina ketrin Bubica SarraFR Elizabeth Hurley njanjaaa blondyna aspireone Tiki29 zokica73 marija-mara84 chantelle SuperGirl buba Marsa CocoNoir 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Bubica Elitni clan
Posts : 306 Join date : 07.11.2012 Age : 31 Location : ♥ NS ♥
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Jan 29, 2014 5:06 pm | |
| Moje komsije u ulazu imaju boston terijera, kad god sam sa njim u liftu on izbeci oci ovako i gleda u mene, a ja samo sto ne crknem od smeha Meni su dobermani i bull terijeri preeelepi, ali ne bih mogla da ih drzim u stanu zbog mojih To jednog dana kad budem imala svoju kucu | |
| | | sathena Clan porodice
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Jan 29, 2014 9:20 pm | |
| Hahaha njanjaaa luda je na gazdaricu... Ali ovo sto radi sa silovanjem ne znam od koga je naucila | |
| | | | misstony Senior Elitni clan
Posts : 732 Join date : 17.11.2013 Age : 40 Location : Zadar
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pet Jan 31, 2014 9:32 pm | |
| A koja frajerica! Preslatka jeeee!!! Miš mali!!! Super joj je jaknica! Baš je fora... Joj, ja obožavam pse! Obožavam se igrat sa psima, njihovu pažnju, ljubav, veselje! A moja je sada i skotna i za 15 dana će se okotiti, a bile smo na ultrazvuku i sigurno ima 3 šteneta, a možda bude i više... Jedva čekam!!! Moja isto ima jaknicu, ali neće nosit i gotovo. Samo je jednom kad je pao snijeg nosila i nije se žalila na nju, ali inače, neće hodat u njoj. Samo stoji i čeka na mjestu dok joj ne skinem... Evo kak je to izgledalo s jaknicom | |
| | | CocoNoir Premium VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Pet Jan 31, 2014 9:38 pm | |
| Kako su vam slatke kuce, posebno u tim jaknicama Ja obozavam kuce, ali mi je to prevelika obaveza, pa se plasim da uzmem jer posle necu moci da joj poklanjam dovoljno paznje. Odmah razmisljam gde cu je kada idem na neki put. | |
| | | SuperGirl 24/7 ovde :)
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Feb 01, 2014 3:07 am | |
| Oooo kako su slate... A moj meda nema nijednu jaknicu ) | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Feb 01, 2014 10:44 am | |
| Supergirl haha sta ce njemu jakna, da imam takvog psa grejala bi se ja o njega zimi Misstony, joj sto je slatka jaknica pa i moja nesto bas ne voli odecu, ali mora da nosi, jos kad joj obucem one carape za zimu da vidis kako se smori, krece se kao da je juce naucila kako da hoda | |
| | | zvjezdica333 Clan porodice
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Feb 01, 2014 12:46 pm | |
| Hahaha umirem kad citam ove vase avanture sa psima tako i moj decko ima psa u kuci,i svaki put kad mi krenemo u akciju pas sjedne kraj kreveta i gledaaaa a meni ono neugodno i onda ga odnesemo van i zatvorimo vrata a on cvili i place..i tako se mi onda vise bavimo pesekom nek sa sobom hahaha Ja imam zenku samojeda,staru 3 godine..i njoj netrebaju nikakve bunde ni jaknice nek se ja stisnem k njoj i grije meee | |
| | | misstony Senior Elitni clan
Posts : 732 Join date : 17.11.2013 Age : 40 Location : Zadar
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Feb 01, 2014 1:21 pm | |
| A zvjezdica, pa i supergirl ima samojeda! I moja sestra ima samojeda!!! A ja sam mislila da su oni baš rijetki na ovom području... Baš mi drago! I da, definitivno imaju toliko krzna da ću si napraviti dlakave buce kad ju sestra bude češljala sljedeći put! To toliko dlake padne, ona napuni punu vreću dlake kad joj se pas linja i kad je češlja... Zove se Cindy i jaaaako je razigrana i sestra je ni ne može počešljat od jednom nego 2-3 dana to radi, svaki dan po malo... | |
| | | zvjezdica333 Clan porodice
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Feb 01, 2014 2:57 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Caskanje forumasice | |
| |
| | | | Caskanje forumasice | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |