Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Caskanje forumasice | |
|
+19misstony sewendy andjelak2010 motorina ketrin Bubica SarraFR Elizabeth Hurley njanjaaa blondyna aspireone Tiki29 zokica73 marija-mara84 chantelle SuperGirl buba Marsa CocoNoir 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
misstony Senior Elitni clan
Posts : 732 Join date : 17.11.2013 Age : 40 Location : Zadar
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Jan 25, 2014 5:41 pm | |
| Ma cijeli film ima odličnih scena! Ovog sam se sjetila kad smo tamo u temi pričali o dlakama pa sam nadopisala... A očekivala sam da će Jordanova žena biti malo sisatija dama (u zadnje vrijeme samo gledam koja glumica ima kakve cice) kad ono ništa posebno. Dok je u haljinama ima push upove, a kad je gola baš se vidi da nema cica... Nešto malo skroz, neka mala dvojka... Ja sad imam veće od nje, juhuuuuuuu | |
| | | CocoNoir Premium VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Jan 25, 2014 5:48 pm | |
| I ja sam postala opsednuta, samo gledam koja ima implante, pa razmisljam koja je kubikaza. Sad blejim i u usne, u fazi sam kad bi isla da ih uvecam. | |
| | | SuperGirl 24/7 ovde :)
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Jan 25, 2014 5:50 pm | |
| Tacno, Jordanova zena ima male sise, nesto kao moje pre operacije Prelepa glumica! A film je fantastican... | |
| | | sathena Clan porodice
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Jan 25, 2014 5:59 pm | |
| Jao zadnjh nekoliko dana gde god da sam neko mora da spomene taj film, moracu sad da ga pogledam i ja | |
| | | ketrin Senior Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Jan 25, 2014 6:21 pm | |
| Hahahhaha, ja sam mislila da sam samo ja to luda pa odmeravam sise. Nikada nisam pre zagledala i razmisljala o velicini, razmaku... Meni su njene grudi u filmu bas prelepe, taman. I film mi se veoma dopao. Skorseze je car! I svidja mi se sto, iako ima dosta vulgarnih scena, sexa i droge, to nije glavna poruka filma! Savrseno je predstavljena poenta! A jos je to istinit dogadjaj, sto ga cini dodatno interesantnijim. | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Jan 25, 2014 6:28 pm | |
| Ja sam gledala i American Hustler, ali nisam nesto odusevljena. Od tih novijih moram da pohvalim Blue Jasmine, obavezno pogledajte, Cate Blanchet je nominovana za Oskara za tu ulogu. Ketrin, nisi jedina, vidis da sve imamo tu 'silikonsku deformaciju' | |
| | | misstony Senior Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Jan 25, 2014 8:37 pm | |
| Evo muž i ja baš razmišljamo hoćemo u kino gledati American Hustler i nekako nam se ne da... A Coco, kako ti gledaš u usne, ja još dodatno gledam u noseve i tražim što bih ja zapravo htjela. Mislim, želim manji, to je, ali ne preprćast. Ne želim da mi se nosnice vide sa svih strana. Mora biti baš mali i normalan, nikako da bude objekt privlaćenja pažnje na mom licu. Želim da mi ljudi na licu primjete oči i usta, a ne nos. Supergirl Ma ova glumica Margot Robbie je prekrasna! Bez obzira na cice i sve, baš je ljepotica! Prekrasno lice ima! Mislim da bih takav nekakav nos i ja htjela... U tom nekom smislu... Ali kod mene će onda biti razbijačine na kostima nosa, Sathena, obavezno pogledaj film! Meni je bio malo predug pa sam ga gledala iz 2 puta,u stanu, 2 večeri za redom po sat i pol zbog posla (spavanja). Ketrin Meni se od Scorsese-a sviđaju i filmovi Avijatičar i Departed, zapravo, u zadnje vrijeme si je uzeo DiCapria za glavnog glumca i sve što naprave skupa ispadne odličan film!!! Oduševljena sam... | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Jan 25, 2014 9:10 pm | |
| Nista mi ne pricaj za nos. Meni je proslo vise od godinu dana od operacije i vrh mi je i dalje uzasan, kao i jos neki delovi nosa. Nikako da odem na kontrolu da se zalim doktoru, ili cu na drugu operaciju kod njega ili cu ici privatno. Sekundarna rinoplastika je mnogo rizicnija od primarne, moze da se desi da opet ne ispadne kako treba jer je vec to jednom radjeno. Ne svidja mi se kako mi izgleda vrh, bas sam razocarana, ali sad ne bh otisla na drugu operaciju nikako, bar ne u narednih 6 meseci. Tako da vodi racuna kada budes birala doktora, dobro se raspitaj kako radi, kako su zadovoljni prethodni pacijenti. | |
| | | misstony Senior Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Jan 25, 2014 9:16 pm | |
| A kod koga si ti radila? Ja sam mislila ići kod Ostojića, ali tek za godinu - dvije... Do tada ću valjda znati što želim. U Ostojića imam povjerenja, a to mi je nekako najbitnije. A kako ko radi, to nemam pojma, mislim da sve ovisi kako ja želim da to na kraju izgleda pa onda tako izaberem doktora... | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sub Jan 25, 2014 9:22 pm | |
| Ja sam radila na VMA u Beogradu, kod ORL hirurga, ali sam cula da je dosta strucan covek. I znala sam za pricu da nije bas usavrsen za vrh nosa, ali da generalno estetiku radi super. Cudno mi je sto i dalje imam otoke, jer oni spadaju najkasnije do godinu dana. Ali ja sam izgleda baksuz kad su te operacije, uvek me zadesi nesto neuobicajeno. I ja razmisljam da dodjem kod dr Ostojica ako ne budem radila besplatnu korekciju na VMA opet. Da njima platim opet, necu sigurno, platicu privatno. Nemoj da zuris sa odlukom, ima vremena | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Caskanje forumasice | |
| |
| | | | Caskanje forumasice | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |