Forum za Sve Plasticne Operacije - Just Plastic Surgeon
Dobrodosli na Forum za Sve Plasticne Operacije - Just Plastic Surgeon
Dobrodosli na Forum za Sve Plasticne Operacije - Just Plastic Surgeon
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesRegistruj sePristupi

Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Zadnje teme
» Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - Zagreb
Caskanje forumasice - Page 42 EmptyPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić

» Rinoplastika
Caskanje forumasice - Page 42 EmptySre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3

» rinoplastika
Caskanje forumasice - Page 42 EmptySub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90

» Podizanje i smanjenje grudi
Caskanje forumasice - Page 42 EmptyPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic

» Transplatacija kose
Caskanje forumasice - Page 42 EmptyPon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor

» Korekcija grudi, nosa i pupka
Caskanje forumasice - Page 42 EmptyUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić

» Korekcija grudi, nosa i pupka
Caskanje forumasice - Page 42 EmptyNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich

» Zatezanje lica
Caskanje forumasice - Page 42 EmptyPet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl

» Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantata
Caskanje forumasice - Page 42 EmptySub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li

Baner C2
Baner C2
PF

Baner B2

Lajkujte Nas
Baner C1

Baner C3

Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan

Caskanje forumasice

Ići dole 
+19
misstony
sewendy
andjelak2010
motorina
ketrin
Bubica
SarraFR
Elizabeth Hurley
njanjaaa
blondyna
aspireone
Tiki29
zokica73
marija-mara84
chantelle
SuperGirl
buba
Marsa
CocoNoir
23 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44, 45  Sledeći
AutorPoruka
barabi
Elitni clan
Elitni clan
barabi

Caskanje forumasice - Page 42 Empty
PočaljiNaslov: Re: Caskanje forumasice   Caskanje forumasice - Page 42 EmptyNed Feb 02, 2014 9:10 pm

Nisam ni skužila da ste tu postale aktivnije Smile

Psi su vam baš divni!

Misstony, to ti se kujica parila isto s terijererom? I prodaješ li ih? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
sathena
Clan porodice
Clan porodice
sathena

PočaljiNaslov: Re: Caskanje forumasice   Caskanje forumasice - Page 42 EmptyNed Feb 02, 2014 9:25 pm

Misstony to da psi licne na vlasnike, ili obrnuto si totalno u pravu Very Happy znam da sam bas citala o tome pre to je neki fenomen.. ima objasnjenje iza toga.
A ova moja se ne linja nista sem po koja dlaka da nekad opadne i ja to sa onim rolerom sto se inace koristi za kapute/odecu sta vec, pokupim.. ni ne smrdi, stavise mi mirise nekako lepo haha. A ja sam obsednuta da mi sve bude cisto u stanu i mislim da bih poludela da imam nekog velikog psa sad tu.
A ovo sto ljudi tako ostavljaju ljubimce mi stvarno tuzno Sad Ovde ne postoje zivotinje na ulici ni macke ni psi, i onda kad dodjem u srbiju i vidim toliko ulicara meni tako bude zao.. pre neku godinu sam bila u srbiji i nadjem na putu 2 macica jos slepa tako neko ostavio u kutiji, i sta cu nemogu ih ostaviti tu, ponela ih sa sobom, a inace stvarno ne volim macke. I pazila sam ih taj period dok sam bila u srbiji i posle nasla nekog lika koji ih je uzeo.
Nazad na vrh Ići dole
misstony
Senior Elitni clan
Senior Elitni clan
misstony

PočaljiNaslov: Re: Caskanje forumasice   Caskanje forumasice - Page 42 EmptyNed Feb 02, 2014 9:48 pm

Barabi, da, parila sam je isto s jorkširskim terijerom. I moj pas i taj mužjak imaju papire, ali štenci neće imati, bit će bez papira, nisam baš tako htjela, ali duga je to priča...
Ona će se okotiti za 2 tjedna i onda će štenci biti na prodaju oko sredine travnja. Za sada smo na ultrazvuku vidjeli 3 komada, ali ja mislim da će biti bar 4 jer mi je već sad dosta krupna. Jedno ću ostaviti sebi tako da moja ima društvo pošto muž i ja radimo svaki dan pa je često sama. I baš imam želju da imam 2 psa, mislim da će biti fora da budu mama i kćer i da se igraju i druže... 
Već sam kupila veeeeeliki jastuk za njih dvije tako da se ne guraju u malom krevetiću, haha!

Sathena, ni moj pas se uopće ne linja. Jorkširski terijeri nemaju poddlaku pa ne otpuštaju sezonski kao drugi psi, zato im vlasnici i oblače kaputiće jer poddlaka štiti od hladnoće. Jedino što je moram često češljati jer ima dugu dlaku, a ja volim da je duga, ne volim ošišane jorkije... Plus, kad je kupam onda joj stavim neki njen šampon, a na kraju joj stavim svoj regenerator za kosu pa mi miriši kao i moja kosa, haha! Čitala sam da dosta vlasnika stavlja jorkijima takav regenerator i da se smije...  Smile
Nazad na vrh Ići dole
Ninocka
Stalni posetilac
Stalni posetilac
Ninocka

PočaljiNaslov: Re: Caskanje forumasice   Caskanje forumasice - Page 42 EmptyČet Apr 24, 2014 5:08 pm

Cim se kace neke sike, a i slike eto mene  Н  Н  Ovo su moji kerici. Jako sam zelela da imam jednog jorkija i momak je hteo da mi ispuni zelju medjutim uvalili su mu mesanca, ali ga svakako obozavam! Smile hghjg 

Caskanje forumasice - Page 42 10156122_618626881563365_7440738801957574423_n

Caskanje forumasice - Page 42 1526947_557892130970174_859833796_nCaskanje forumasice - Page 42 10155506_286561784836661_854475494_n
Nazad na vrh Ići dole
buba
VIP
VIP
buba

PočaljiNaslov: Re: Caskanje forumasice   Caskanje forumasice - Page 42 EmptyČet Apr 24, 2014 7:26 pm

Ninocka kako su ti lepe kuce.
Nazad na vrh Ići dole
SuperGirl
24/7 ovde :)
24/7 ovde :)
SuperGirl

PočaljiNaslov: Re: Caskanje forumasice   Caskanje forumasice - Page 42 EmptyČet Apr 24, 2014 8:40 pm

Ninocka prelepe su! :*
Nazad na vrh Ići dole
http://www.justplasticsurgeon.com
Ninocka
Stalni posetilac
Stalni posetilac
Ninocka

PočaljiNaslov: Re: Caskanje forumasice   Caskanje forumasice - Page 42 EmptyČet Apr 24, 2014 9:07 pm

Hvala devojke ja obozavam pse mislim da se vise obradujem psu nego malom detetu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
misstony
Senior Elitni clan
Senior Elitni clan
misstony

PočaljiNaslov: Re: Caskanje forumasice   Caskanje forumasice - Page 42 EmptyČet Apr 24, 2014 11:38 pm

Ninocka prekrasni psići! Zašto misliš da ti je yorkie mješanac? Po čemu si to zaključila? I ja imam yorkija, hehe! Najbolja pasmina za moj stil života  lkjljmlk 

A imam jedno pitanje koje nije u vezi pasa... Jel neka od vas djevojaka u Srbiji živi blizu Zaječara? Tamo će biti Prvenstvo Balkana u Bodybuildingu i fitnessu od 09.-11.05. i ja bih tako htjela ići, ali kažu mi u mom savezu da sam zakasnila s prijavom... A uopće nisam znala do kad su prijave niti igdje piše na internetu!  Crying or Very sad  Šteta! Možda se dogodi čudo pa me povedu, ali sumnjam... Pa me zanima jel neka od vas tamo blizu živi i zanima me koliko je to daleko od Beograda, koliko sati vožnje autom... ja bih spavala u Beogradu, ako nije daleko, ako ću uopće ići... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Ninocka
Stalni posetilac
Stalni posetilac
Ninocka

PočaljiNaslov: Re: Caskanje forumasice   Caskanje forumasice - Page 42 EmptyPet Apr 25, 2014 12:43 am

Pa malo je veci od jorkija i cini mi se sa mu je dlaka drugacija, ali je mica mala razmazena Smile
Nazad na vrh Ići dole
CocoNoir
Premium VIP
Premium VIP
CocoNoir

PočaljiNaslov: Re: Caskanje forumasice   Caskanje forumasice - Page 42 EmptyPet Apr 25, 2014 3:54 pm

Misstony, od Bg do Zajecara imas 250km, nije bas blizu. Nisam nikad bila, ali znam na osnovu karte gde je. Mozes i sama da vidis na mapi. Evo nasla sam ti na ovom sajtu
http://www.udaljenosti.com/udaljenost_beograd_zajecar/

Ovo do Paracina ti je autoput, posle toga je neki regionalni. Ne bi trebalo vise od tri sata voznje da bude. 

Ja ti nisam tu blizu, skoro na suprotnoj strani od Zajecara sam. Smile

Ninocka, kuce su preslatke  Н
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Caskanje forumasice   Caskanje forumasice - Page 42 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Caskanje forumasice
Nazad na vrh 
Strana 42 od 45Idi na stranu : Prethodni  1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44, 45  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Forum za Sve Plasticne Operacije - Just Plastic Surgeon :: Off topic teme :: Ostalo-
Skoči na: