Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Caskanje forumasice | |
|
+19misstony sewendy andjelak2010 motorina ketrin Bubica SarraFR Elizabeth Hurley njanjaaa blondyna aspireone Tiki29 zokica73 marija-mara84 chantelle SuperGirl buba Marsa CocoNoir 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Elizabeth Hurley Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 9:07 pm | |
| Njanja hvala puno, postavila sam na prethodnim stranama u Delimo iskustva kupaci iz Victoria Secret pa sam pokazala devojkama i kupaci i kako stoji. Kako si ti?
Chantelle, hocu da izvucem takvu boju kose! Koja nijansa je u pitanju? | |
| | | njanjaaa Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 9:14 pm | |
| Nema na cemu,kazu da je pre davnoooo ta farba bila najbolja za plavuse,ako saznas slucajno javljaj. Dobro sam Elizabeth,mogu da dizem ruke skroz jeeeeej,a mantil koji nosim na vezbama mi se popunio,hihi,vise nije onako slepljen uz mene Nosim bruseve sa zicom,spavam na boku,ma sve je ok,samo me brine kako cu ici na neke anticelulit masaze,kako cu da legnem na ledja? ja cu fora da nosim knjigu i citam,a bicu naslonjena na laktove | |
| | | zokica73 Clan porodice
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 10:44 pm | |
| Chantelle prelepa ti je boja,stvarno,bas prirodno deluje...Uh i ja bijem bitku sa tim plavim nijansama....:-))) uh..probala sam u tamnije da idem ali mi nikako nestoji..uzassss... Joj devojke koliko vam zavidim na druzenju.Nije valjda da niste napravile nijednu zajednicku fotku?? | |
| | | blondyna VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 10:56 pm | |
| coco i tvoj macan je presladak Marsa koji macan ti je na zadnjoj fotki? ne lici na belog a ni na sivog Druzenje je bilo savrseno,samo nam je falilo jos vremena, ali ponovicemo nadam se u jos vecem broju. Devojke su fantasticne u svakom smislu, sve pohvale Chantelle odlicna ti je boja kose, dopada mi se. | |
| | | CocoNoir Premium VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 11:56 pm | |
| Meni je bas zao sto nisam mogla da dodjem i ja, napisala sam Sari zbog cega.. Ja mislim da nama zenama nije dovoljno ni 5 sati da se ispricamo ljudski Ja se nadam da cemo naci jedan dan preko leta pa da se okupimo u vecem broju. Blondyna, hvala Macak je nemoguc, ja mu se obracam kao coveku, a on me gleda i verovatno se pita je l' mi je dobro | |
| | | blondyna VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 8:04 am | |
| coco naravno, leto ce "raditi" za nas Zivotinje su cudo slatkisi mali | |
| | | buba VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 8:28 am | |
| Coco i tvoja maca je preslatka. ja ne smem ni da kazem da je moje kuce spavalo samnom na krevetu,cve sa glavom na jastuku i pokriveno jorganom. mama ludela a ja je obozavala. nismo isle u silikonsku dolinu,jedva smo mesto nasle u kaficu u centru. naravno da organizujemo druzenje i u prolece i leto. | |
| | | chantelle Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 10:55 am | |
| Hvala curice. Njanja javicu ti ako nadjem mogu ti poslati. Elizabeth pitacu frizera tacno koja je boja. | |
| | | SuperGirl 24/7 ovde :)
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 1:50 pm | |
| Njanja ja farbam kosu sa Evolution 11/11 Intense lash platinum, zadovoljna sam. Probala sam sve moguce farbe do sad I ova mi najvise prija. Ranije sta mi se svidzala farba je bila Igora Royal ali kod nas je vise nema. Sta se tice kvaliteta tacno je, jedna je proizvodnja za zemje clanke u EU, druga je za nas ostale, velika je razlika u kvalitetu. Ja sam u Njemacku kupila mascara, lepa gusta kvalitetna, kupila ista kod nas – voda! Chantelle super ti je boja, svidzaju mi se I pramene. Jel to tvoja kosa ili imas ekstenzije? Zelja mi je da uspem da izrastem moju kosu toliko I da se resim od nadogradze kosu U vezu sastanka, drago mi je da ste se lepo provele, zelela bih da I ja vas upoznam… Koliko ste se clanice sastale? Druzenje u leto je dobra ideja, mozda konecno I odem na tu kontrolu | |
| | | njanjaaa Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 2:03 pm | |
| Hvala chantelle SuperGirl ja mislim da kod nas nema te farbe,pokusacu da nadjem. Cim negde odem preko cu kupiti farbu. Igora je bila najlepsa,a sad se kod nas prodaju kopije,bude zuta onako odvratno,skoro braon. Mislim da u Nemackoj ima prava Igora da se kupi. Meni kosu uvek uniste frizeri. Taman mi poraste i oporavi se,ona mi sprzi kosu i upropasti boju. E,nece vise. Isto nosim extenzije na klipse sad jer obozavam dugu kosu. Jel tvoja nesto porasla od onih tableta koje si pila? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Caskanje forumasice | |
| |
| | | | Caskanje forumasice | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |