Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Caskanje forumasice | |
|
+19misstony sewendy andjelak2010 motorina ketrin Bubica SarraFR Elizabeth Hurley njanjaaa blondyna aspireone Tiki29 zokica73 marija-mara84 chantelle SuperGirl buba Marsa CocoNoir 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
njanjaaa Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 7:54 pm | |
| Ja nisam znala da je taj sastanak danas,zar nije bio u subotu? E,a svaki dan sam u Bg. CoCo mozes da probas ombre ali ako ti ta bolja stoji dobro,ne menjaj )) Meni kosa nikako da poraste,nemam dobru frizerku,kuku | |
| | | chantelle Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 8:11 pm | |
| Cure javljajte kako ste se provele...i ja bi sa vama joooj | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 8:20 pm | |
| Kad smo već kod kose...juće ja bila kod frizera, stalno hodala kod žena reko sad da vidim kako muškarci farbaju i mogu reći da sam zadovoljna...stavio mi neke svjetlije pramenove i preliv preko, ispala je kao neka prirodna plava. Neznam ja sam htjela možda malo svjetliju, ali ok ispala je kao neka prirodna, al drugi put ću vidjeti šta se odlučim. Još me on nagovarao na neke druge boje, tipa plavo narandzasta al se nisam dala hehe...znate frizere uvek bi htjeli nešto po svoje Evo moje slike; http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img577/4466/fotografijao.png njanja ja sam se samo jednom sama farbala sa Keune bojom, te su dobre...ali ja sam ispala žuta kao pile i od tad više nemam hrabrosti da se sama farbam još sam tako tad uništila kosu. A ako hoćeš da ispadne ljepa plava, ne žuta neke cure stavljaju ash blond boju i ljepo ispadne ali ja više nemam hrabrosti. | |
| | | buba VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 8:40 pm | |
| Bilo mi je super.devojke su prelepe.grudi im savrsrne,nikad ne bih pomislila da su silikoni.uzivale u cokoladicama.i mogle smo do sutra da pricamo. Imam osecaj kao da vas sve licno poznajem. Bas sam uzivala u druzenju | |
| | | Elizabeth Hurley Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 8:46 pm | |
| Bubice potpisujem svaku tvoju rec! Ja bih jako volela da se nekako mozemo sve sastati i tebe Chantelle da upoznam, bas bih volela! Kiss! Uzivale smo vcrs, kafenisale, malo zagledale u prednji deo.. Tako mi je drago da toliko ima pametnih, uspesnih i lepih zena koje ruse sve tabude povodom silikona! | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 8:50 pm | |
| Elizabeth i ja bi volela, valjda će biti nekad prilike super da ste se sastale i upoznale, sigurno se je bilo lepo družiti. | |
| | | njanjaaa Elitni clan
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 8:54 pm | |
| Chantelle problem je sto je sve fals kod nas. Kupim sjaj za usne u Francuskoj,posle kupim kod nas,ma to je uzas zivi,2 razlicita pojma. Cak kupim sampon za kosu u Zagrebu, i kupim taj isti ovde,ono razlicit,sve kopije,takodje parfemi,ma sve. Uzas. A, jel postoji jos u Sloveniji Koleston farba? Ja sam se sa igorom dugo farbala,a sad se iskvarila. Drago mi je devojke sto vam je super bilo,jel ste bile u 'silikonskoj dolini'bar? | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 8:54 pm | |
| Chantelle lepa ti je kosica | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 8:57 pm | |
| Ma ,vidi ti Elizabeth H.kakav kupaci ima na avataru,super,divnoo!!! | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Sre Mar 13, 2013 9:05 pm | |
| njanja užas, hoće ljude praviti budale a sve se provali. Mogu pogledati za tu farbu, jer stavarno neznam dal ima. Hvala ti | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Caskanje forumasice | |
| |
| | | | Caskanje forumasice | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |