Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plasticsurgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
Opis: putem ubacivanja implantata ili specijalnih filera. Trajanje zahvata: kontura brade jedan sat (implant) Bolno/bezbolno: bezbolno Način lečenja: stacionarno Anestezija: u intubacionoj narkozi Vreme oporavka: 2 dana Trajnost rezultata: trajno
Maconi Registrirani korisnik
Naslov: Re: Oblikovanje jagodica Sre Nov 07, 2012 8:57 pm
Cao, obozavam ovaj forum, pratila sam vas i ranije...zaista veoma poucno, i strucno...bolje objasite vi devojke nego sami hirurzi! Jako me zanima ubacivanje implatanta u jagodice? Koliko je to sigurno, da se kasnije nesto ne pomeri, ili pak spusti. Ko je kod nas strucan od hirurga za tako nesto? Dosta sam i skepticna jer sam imala problema sa tecnim silikonom u usnama, tako da posle tog zahvata vadjenja koji sam imala, se plasim, ubacivanje u lice neceg...sto kasnije mozda mora napolje?
SuperGirl 24/7 ovde :)
Naslov: Re: Oblikovanje jagodica Sre Nov 07, 2012 9:15 pm
Maconi dobrodosla Hvala ti za pohvale. Nisam strucna po pitanje oblikovanje jagodica, nadam se da ces dobiti odgovor od druge clanice foruma...
masha200 Registrirani korisnik
Naslov: Re: Oblikovanje jagodica Uto Jan 13, 2015 8:16 pm
I mene zanima povecanje jagodica, al nigdje ne mogu da se informisem. Znam da imaju dve tehnike fileri i implantati. Zanima me ako je neko radio uvecanje jagodica da mi pusti poruku i ukratko opise efekte korekcije jagodica.
motorina Clan porodice
Naslov: Re: Oblikovanje jagodica Pet Jan 16, 2015 3:58 pm
Devojke,nisam ni ja strucna po tom pitanju,ali vodjena nekom logikom ja licno kad bih radila tako nesto za trajni rezultat radije bih uradila implante koje ukoliko dodje do nekih problema ili komplikacije moze lako da se izvadi,filere bih izbegla u sirokom luku jer svako strano telo sto se ubrizguje nikad nije sigurno gde ce da ode I kako ce to nase telo prihvatiti a o vadenju istog da ne pricam,od filera podrzavam samo PRP krvnu plazmu,sopstveno masno tkivo,I eventualno hialuron,sve ostalo je diskutabilno,moje skromno misljenje
nikky Registrirani korisnik
Naslov: Re: Oblikovanje jagodica Pet Jan 16, 2015 7:21 pm
I mene takoder zanima, vec dugo razmisljam o tome ali ne mogu da nadem dovoljno informacija. Na vecini stranica od poliklinika ne pise uopce da rade oblikovanje jagodica
Naslov: Re: Oblikovanje jagodica Sub Jan 17, 2015 5:23 pm
Nasla sam neke interesantne klipove na youtube za oblikovanje jagodica. Ovo sto je sa inekcije ne izgleda strasno a lep je rezultat, ja nisam bas za ugradnju implante, jer je ipak lice. Smatram da one koje se odluce za takvu vrstu operacije je bolje sa inekcije, filere ili sta i da je to
Ovo je Off topic t.e. nevezano za operacije, ali smatram da je interesantno pa postavicu
CocoNoir Premium VIP
Naslov: Re: Oblikovanje jagodica Sub Jan 17, 2015 7:44 pm
A ja sam bas za implante citala da se cesto dislociraju, tj pomere. Ja ne bih bas rizikovala da mi se implant šeta po licu
Naslov: Re: Oblikovanje jagodica Sub Jan 17, 2015 8:08 pm
Coco i ja sam to procitala. To je jako lose ako se desi, deformise lice...
masha200 Registrirani korisnik
Naslov: Re: Oblikovanje jagodica Ned Jan 18, 2015 12:09 pm
Meni se svidja kako je Soraja uradila jagodice. Pretpostavljam da je ona stavila implant. Mislim ako se implant fiksira da ne moze da se pomjeri. Takodje mi se svidja kako kod Cece izgleda, a ona mislim da je stavljala hijaluron i to nekih 8 kubika. S obzirom da je hijaluron privremen, to mi je preskupo