Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Caskanje forumasice | |
|
+19misstony sewendy andjelak2010 motorina ketrin Bubica SarraFR Elizabeth Hurley njanjaaa blondyna aspireone Tiki29 zokica73 marija-mara84 chantelle SuperGirl buba Marsa CocoNoir 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
CocoNoir Premium VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 7:12 pm | |
| Neeee Supergirl, macu sam ja rezervisala, ja je kidnapujem A tvoj kuca je prelepa, koja je ovo rasa? Bas izgleda mekano i cisto. | |
| | | chantelle Moderator
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 7:14 pm | |
| heheh Marsina maca je stvarno kao neka igračkica, ja prvo mislila da je neka fotka sa interneta.
Supergirl kako ljep pas uuuu | |
| | | Bubica Elitni clan
Posts : 306 Join date : 07.11.2012 Age : 31 Location : ♥ NS ♥
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 7:36 pm | |
| SuperGirl pas ti je prelep Coco to je samojed Ja sam trebala da dobijem nemackog malog spica, slican je kao samojed samo je malen Ovakav | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 7:40 pm | |
| Jao bubicaaa kako je meden, kao mali medo...jel ostaje ovako mali ili poraste? Ja bi tako imala nekog malog kucu ali jbt to je velika obaveza, pa se malo bojim jadan kuca | |
| | | CocoNoir Premium VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 7:49 pm | |
| Jaooj kakva dusica mala Ja obozavam zivotinje, macke su malo lakse za drzanje u kuci i stanu, dok su psi mnogo zahtevniji, bas kao sto je napisala Chantelle. Ja sam htela da nabavim civavu, ali ne mogu ja da to pazim, setam u pola noci, obavezujem ljude da je cuvaju dok nisam tu. Ja stalno negde skitam, nisam ja za zivotinje u stanu. | |
| | | CocoNoir Premium VIP
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 7:57 pm | |
| Sara, drago mi je sto nisam jedina brineta Ove plavuse resile da nas istrebe A za ombre sam razmisljala kako ce mi stajati, posto imam kovrdzavu kosu, nisu bas sitne kovrdze, a nisu ni talasi. Ombre je najbolji na figarom uvijenoj kosi, ali bas nemam nameru da je loknam cesto, ostacu bez ijedne dlake na glavi koliko je ovaj moj figaro jak Jos mi se frizer cudi kako nece da mi drzi dugo lokne, brzo se isprave, pa moram da stavim dosta laka. I potpisujem, muskarci su najbolji frizeri, ginekolozi i zubari | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 7:58 pm | |
| Volim i ja životnije ali baš kao ti Coco nisam ja za to da pazim, šetam u pola noči. | |
| | | SuperGirl 24/7 ovde :)
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 7:59 pm | |
| Coco rasa je samoyed, ja sam htela da pravim kolekcija belih zivotinja pa sam uzela belu angorku, ali nakon godine dana je nestala, pa bi Marsina maca mogla da je zameni, sledece mi je beli tigar Bubica njemacki spic je jako sladak, ali samoyed je lepsi Ko uzme da cuva ta rasa nece se pokajati Tacno je da je pas zahtevniji nego macke, ali je pravo zadovoljstvo. Tesko je prvih 2-3 meseca dok traje proces adaptacije, posle je lako, obaveze postaju rutina. Jedino oko putovanja je teze organizacija, mora da ima gde da ga ostavis, neko da ga cuva. | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 8:01 pm | |
| Coco frizer i zubar su mi muškarci...a žensko ginekolog, nekako mi je lakše da idem kod žene. | |
| Naslov: Re: Caskanje forumasice Čet Mar 14, 2013 8:03 pm | |
| SuperGirl sjećam se kad si se spremala za operaciju pa nisi znala šta da radiš sa psom jao muke prvo si htjela da ga vodiš sa sobom? Jesi ga na kraju povela ili? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Caskanje forumasice | |
| |
| | | | Caskanje forumasice | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |