Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Dijeta i savete | |
|
+10blondyna riodejeneiro njanjaaa chantelle nayika Elizabeth Hurley blondie1 SuperGirl SarraFR dzepna 14 posters | |
Autor | Poruka |
---|
SuperGirl 24/7 ovde :)
| Naslov: Re: Dijeta i savete Ned Maj 26, 2013 3:34 pm | |
| Blondyna ako osecas neka nelagodnost pri trcanju, bolje je da sacekas jos neko vreme. Sta se tice brusa treba ti sportski brus sto drzi, kao Liscin na primer, ne Pompein. Chantelle, i mene mrzi da radim trbusnjace, ali to mi je lakse nego trcanje na primer | |
| | | blondyna VIP
| Naslov: Re: Dijeta i savete Ned Maj 26, 2013 3:35 pm | |
| Shantelle videla sam topice Nike , ekstra su jaki , nisam probala mislim da bi previse stiskao grudi, barem mi tako izgleda, ne znam koliko se razvlace. Imas li ti iskustva sa njima? Opet sam plivala, dakle nakon dvameseca sam bila kao sekira u vodi, nije bilo sani da zaplivam dalje od 1m, posle tri meseca, je bilo lakse ali nisam sirila ruke skro, opet je zatezalo, sada, nakon 4 meseca sam plivala bez problema, nema neugodnosti. | |
| | | blondyna VIP
| Naslov: Re: Dijeta i savete Ned Maj 26, 2013 3:38 pm | |
| SuperGirl ne pravi mi problem trcanje, nista me ne boli , samo malcice poskakuju pa se plasim da se ne odvise od toga , da ne pominjem opet one Shantelline zene Vezbam u sportskom brusu , ne u onom poput pompea, nasla sam neki koji mi savrseno prija, odlicno drzi, nije nikakva poznata marka ali je super. Jesi li ti probala Nike sportski top, vise lici na one kratke majice za vezbanje? | |
| | | chantelle Moderator
| Naslov: Re: Dijeta i savete Ned Maj 26, 2013 3:38 pm | |
| Ja imam jednu majicu, ustvari je kao top od Nike koja ima ispod vec usiven grudnjak i super cvrsto drzi grudi.
Supergirl neznam sta je gore, trcim samo po 10 minuta pa mi je to lakse. Da trcim vise onda bi bilo obrnuto. | |
| Naslov: Re: Dijeta i savete Ned Maj 26, 2013 3:40 pm | |
| Ta moja majica od Nike je duza, mislim nije kao topic. | |
| | | SuperGirl 24/7 ovde :)
| Naslov: Re: Dijeta i savete Ned Maj 26, 2013 6:25 pm | |
| Blondyna ja imam sportska maica iz nike, ona koja je bas za treniranje, ali nemam ta za koja pricas. Jedini sportski brus koji koristim za treniranje je onaj isti iz Lisca. Sta se tice treninga ovog perioda malo planiram da odmorim, kao aktivnost imam samo hodanje | |
| | | SarraFR VIP
Posts : 1057 Join date : 12.10.2012 Age : 31 Location : Paris
| Naslov: Re: Dijeta i savete Ned Maj 26, 2013 8:54 pm | |
| Ja za sada vezbam sa medicinskim brusom jer se jedini u njemu osecam dovoljno bezbedno. Necu trcati onda do septembra-oktobra necu da zeznem nesto jer sam nestrpljiva, iako nisam ljubitelj sporta, trcanje ne padne tako tesko jer radim u intervalima: 1mn trcim, 2mn brzo hodam, kazu da je menjanje ritma i intervalno trcanje najbolje za topljenje masti a i moze se duze izdrzati. | |
| Naslov: Re: Dijeta i savete Pon Maj 27, 2013 10:15 am | |
| Supergirl jel ta tvoja majica ima ispod usiven top? Sarra ma da polako, ako se jos ne odjecas za vjezbanje nemoj se forsirat. I ja sam lani bila ljencuga posle op | |
| | | SarraFR VIP
Posts : 1057 Join date : 12.10.2012 Age : 31 Location : Paris
| Naslov: Re: Dijeta i savete Pon Maj 27, 2013 12:57 pm | |
| Chantelle vezbam skoro svaki dan 40mn steper i onda cucanj, iskorak, itd... Cekam da prodje dva meseca pa cu i trbusnjake poceti ali me nervira sto moram sve po manjem intenzitetu, malo me obezhrabruje ali valjda cu se pridrzati dijeti i vezbanju, moram | |
| Naslov: Re: Dijeta i savete Pon Maj 27, 2013 4:34 pm | |
| Sarra pa dobra si ti...meni se posle op nije dalo a bogami nisam ni mogla nesto puno. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dijeta i savete | |
| |
| | | | Dijeta i savete | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |