Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Dijeta i savete | |
|
+10blondyna riodejeneiro njanjaaa chantelle nayika Elizabeth Hurley blondie1 SuperGirl SarraFR dzepna 14 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Elizabeth Hurley Moderator
| Naslov: Re: Dijeta i savete Sre Apr 10, 2013 9:54 pm | |
| devojke, ja krenula s teretanom, prija bas. Najvise traka i vezbe za noge i guzu. Gornji deo skoro uopste ne radim, samo onu spravu sa okretanjem gornjeg dela tela radi bocnih stomacnih misica i to je to. | |
| | | SuperGirl 24/7 ovde :)
| Naslov: Re: Dijeta i savete Čet Apr 11, 2013 12:06 am | |
| Elizabeth super Cure ja sam nasla super sajt, ima dosta korisnih informacija. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
| | | blondyna VIP
| | | | chantelle Moderator
| Naslov: Re: Dijeta i savete Čet Apr 11, 2013 5:30 pm | |
| Ja pisala na delimo iskustva Blondyna ja sam rolala preko ljeta...posle dva meseca. Ništa nisam osjećala, nije mi ništa smetalo. | |
| | | blondyna VIP
| Naslov: Re: Dijeta i savete Čet Apr 11, 2013 10:09 pm | |
| Chantelle ja sam pisala isti post na tri mesta , pokusacu neki od narednih dana da rolam malo, jedva cekam, samo da mi kisa ne pokvari planove. | |
| | | chantelle Moderator
| Naslov: Re: Dijeta i savete Pet Apr 12, 2013 10:17 am | |
| Javljaj kako si prošla | |
| Naslov: Re: Dijeta i savete Čet Apr 18, 2013 7:16 pm | |
| Cure kakve sportske bruseve nosite dok trenirate? Meni je doktor rekao da moram koristiti čvrste sportske bruseve. | |
| | | CocoNoir Premium VIP
| Naslov: Re: Dijeta i savete Čet Apr 18, 2013 7:46 pm | |
| Chantelle, ja sam uzela onaj Lisca Power, da ga nosim kad skinem steznik, pa sam citala opis na kutiji, pise bas da se preporucuje za vezbanje, cak i za profesionalne sportistkinje. I ok mu je cena, s ozbirom da svi ti sportski brusevi kostaju po 50, 60€. Mada, ako imas neki outlet blizu, bolje da potrazis tamo, jer su cene mnogo bolje od redovnih. | |
| Naslov: Re: Dijeta i savete Čet Apr 18, 2013 7:55 pm | |
| Coco ja imam od Lisce top Twist al on mi nešto nije za vežbanje. Znam kakav je Power od Lisce, htjela sam ga i ja kupiti za poslije op ali meni nije stajao ni jedan osim običnog topa. Moraću sad probati taj Power.
| |
| | | CocoNoir Premium VIP
| Naslov: Re: Dijeta i savete Čet Apr 18, 2013 8:02 pm | |
| Pitala sam u radnji i za Twist, radnica mi je rekla da on slabije drzi od Power, zato sam i uzela ovaj drugi. Svidja mi je sto se kopca pozadi a bretele mogu da se podesavaju. Uzmi njega, neces pogresiti, Supergirl ga ima od operacije, sad vezba u njemu. I ja planiram da ga nosim kad opet krenem na vezbanje. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dijeta i savete | |
| |
| | | | Dijeta i savete | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |