Zadnje teme | » Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - ZagrebPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić » RinoplastikaSre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3 » rinoplastikaSub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90 » Podizanje i smanjenje grudiPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic » Transplatacija kosePon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor » Korekcija grudi, nosa i pupkaUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić » Korekcija grudi, nosa i pupkaNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich » Zatezanje lica Pet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl » Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantataSub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li |
PF |
|
Baner B2 |
|
Baner C1 |
|
Baner C3 |
|
|
|
Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan
|
|
| Dijeta i savete | |
|
+10blondyna riodejeneiro njanjaaa chantelle nayika Elizabeth Hurley blondie1 SuperGirl SarraFR dzepna 14 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Elizabeth Hurley Moderator
| Naslov: Re: Dijeta i savete Sub Dec 15, 2012 8:28 am | |
| | |
| | | SarraFR VIP
Posts : 1057 Join date : 12.10.2012 Age : 31 Location : Paris
| Naslov: Re: Dijeta i savete Sub Dec 15, 2012 8:41 am | |
| Elizabeth hvalaaa | |
| | | SuperGirl 24/7 ovde :)
| Naslov: Re: Dijeta i savete Sub Dec 15, 2012 9:26 pm | |
| Jel neko probao kavitaciju? Ja za gipsene bermude sam se prepomislila jer su mi rekli da je dejstvo samo 2-3 dana, tako da ne treba mi. Skoro sam kupila jedan kupon gde se nudi paket tretmana t.e. ima vise paketa, pa jos se nisam odlucila koji cu Ima sa kavitacija i spa kapsula, pa ne znam sta je bolje. Pored toga i body wraping i stimulacije. | |
| | | SarraFR VIP
| Naslov: Re: Dijeta i savete Sub Dec 15, 2012 9:40 pm | |
| Coolcat ja sam isla na kavitaciju ovog leta, isla sam tada i 3 puta nedeljno u teretanu i svaki dan sam se kretala ali mi nista nije pomoglo. Dok ides na kavitaciju ne smes nista masno jesti (pravili su mi zamerke zatosto sam jela pilecu domacu supu, grozdje i banane) ja stvarno neznam sta bi trebalo da se jede da bi dobila efekat (osim pileceg belog mesa i jaja). Moja mama je isla neko vreme pa je presla na rucne masaze sa elektrostimulacijom i limfnom drenazom i mogu ti reci da su rezultati bili fenomenalni pogotovo za zenu od 50 godina, obim joj se smanjio, butine su joj se zategle i celulit je bio manje vidljiv to za mesec dana ali je isla 4puta nedeljno. Sta ce tebi ta kavitacija? | |
| Naslov: Re: Dijeta i savete Sub Dec 15, 2012 9:44 pm | |
| Pa da smanjim obem stomaka Posto kazes da kavitacija nije efikasna, onda cu uzeti paket sa kapusla, stimulacije ko sto kazes elektro, i body wraping. Od sve tretmana idu po 5 u paket, pa valjda cu smanjiti ovaj moj visak, sta nije velik i trebalo bi imati efekt, nadam se | |
| Naslov: Re: Dijeta i savete Sub Dec 15, 2012 9:46 pm | |
| Sarra a ko sto kazes da su ti rekli i sta tocno da jedes, ondak ces smanjiti obem od dijeta i ne treba ti kavitacija Ja razumem da ne sme sve da se jede jer nijedan tretman ne bi dao rezultat, ali oni su ti dali obavezan jelovnik | |
| | | SarraFR VIP
| Naslov: Re: Dijeta i savete Sub Dec 15, 2012 9:56 pm | |
| Pa oni su hteli da se skoro svega odreknem, ironicno su mi se smeskali kad sam pomenula da jedem breskve, grozdje i banane, odprilike sam trebala bareno povrce i piletinu samo a bas na 40stepeni ne hvala, odrekla sam se gluposti tipa cips, pice, sladolede, gazirane sokove itd i intenzivno vezbala ali nikakav rezultat nije dalo... Probacu u martu kad budem ponovo dosla u Bg rucne masaze jer svi kazu da je to ubedljivo najbolje a nije skupo | |
| Naslov: Re: Dijeta i savete Sub Dec 15, 2012 11:17 pm | |
| Pa da, mozes da probas masaze, i ja sam cula da pomazu za celulit, kao i za neki cm manje u obemu, ali bolne su... Ja za srece nemam celulit pa ne bih da me stiskaju ) Mozda i nacekas neki popust preko kolektive | |
| | | SarraFR VIP
| Naslov: Re: Dijeta i savete Ned Dec 16, 2012 6:33 pm | |
| Hehe ko zna Ja sam pocela svake veceri da tusiram noge ledenom vodom i povecala kolicine vode pa cemo videti, i onda masaze Pitaj u nekom spa centru ili u centru za lepotu sta bi bilo dobro za smanjenje obima jer kao sto si rekla, nema potrebe da te maltretiraju ako nemas celulita | |
| Naslov: Re: Dijeta i savete Ned Dec 16, 2012 8:33 pm | |
| Sa taj kupon sta sam kupila ponudene su vise paketa usluge, pa kad odem tamo cu se konacno odluciti sta cu, ali masaze necu Nekako mi se najvise svidza ta spa kapsula, pise da kao smanjuje obem, pravi koza glatka i meka i relaxira A za tusiranje hladnom vodom, jaka ti dusa, ne bih u ove zimske dane, ko macka se grejem kod kuce ) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dijeta i savete | |
| |
| | | | Dijeta i savete | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |