Forum za Sve Plasticne Operacije - Just Plastic Surgeon
Dobrodosli na Forum za Sve Plasticne Operacije - Just Plastic Surgeon
Dobrodosli na Forum za Sve Plasticne Operacije - Just Plastic Surgeon
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesRegistruj sePristupi

Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Zadnje teme
» Pitajte doktora - Dr. Duje Ostojić - Zagreb
Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptyPet Sep 27, 2019 12:10 pm od Duje Ostojić

» Rinoplastika
Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptySre Jun 27, 2018 8:27 pm od Papaoutai :3

» rinoplastika
Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptySub Maj 12, 2018 6:07 pm od penth90

» Podizanje i smanjenje grudi
Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptyPon Mar 12, 2018 2:04 pm od LeptiricSarenic

» Transplatacija kose
Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptyPon Feb 26, 2018 1:11 pm od kovacevic igor

» Korekcija grudi, nosa i pupka
Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptyUto Jan 16, 2018 7:11 am od Duje Ostojić

» Korekcija grudi, nosa i pupka
Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptyNed Jan 14, 2018 12:23 am od Andreich

» Zatezanje lica
Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptyPet Jan 12, 2018 12:25 pm od SuperGirl

» Povećanje volumena usnica injekcijskom tehnikom pomoću različitih implantata
Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptySub Nov 25, 2017 12:44 pm od Je_ci_li

Baner C2
Baner C2
PF

Baner B2

Lajkujte Nas
Baner C1

Baner C3

Povecanje grudi,dojke, silikonske grudi, plasticna operacija, plasticna hirurgija, operacija nosa, rinoplastika, korekcija usi, plastic surgeon,breast implants, silikonske implante, face lifting, fileri, delimo iskustva, forum plasticne operacije, forum grudi, forum silikone, liposukcija, Uvećanje grudi, udgradnja silikona, forum plasticna hirurgija, forum mamoplastika, Povećanje grudi - implantati, zgolemuvanje gradi, Silikoni grudi, estetska hirurgija, plasticna hirurgija, silikoni iskustva, trudnoca nakon silikona, trudnoca nakon povecanje grudi, silikone, fileri, plasticna operacija grudi, uvecanje grudi, forum estetska hirurgija, forum povecanje grudi, forum uvecanje grudi, forum operacija nosa, operacija usiju, dojenje sa silikonama, silikoni iskustva, silikoni grudi iskustva, forum operacija usiju, dr. Sinisa Kojic, dr. Duje Ostojic, dr. Igor Maljkovic, dr. Igor Smiljanic, dr. Mica Djuricic, dr. Kojic estetski hirurg, dr. Ostojic estetski hirurg, dr. Maljkovic estetski hirurg, estetski hirurzi iskustva, operacija nosa, povecanje usana, korekcija nadlaktice, korekcija oziljka, silikonske implante, najbolji plasticni hirurg, plasticne operacije pre i posle, just plastic surgeon, justplasticsurgeon, forum just plastic surgeon, forum breast implants, fice lifting, rinoplastika, mamoplastika, otoplastika, forum za sve plasticne operacije, poliuretanski implanti, forum estetska hirurgija, forum plasticna i estetska hirurgija, estetska kirurgija, plasticna kirurgija, plasticna hirurgija srbija, plasticna hirurgija hrvatska, plasticna hirurgija makedonija, plasticna hirurgija crna gora, plasticna hirurgija slovenija, plasticna hirurgija bosna, plasticna hirurgija balkan

Čišćenje i pomlađivanje lica

Ići dole 
+3
ketrin
sewendy
SuperGirl
7 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
SuperGirl
24/7 ovde :)
24/7 ovde :)
SuperGirl

Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Čišćenje i pomlađivanje lica   Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptyPet Mar 28, 2014 6:37 pm

Sanna drago mi je da imas pozitivno iskustvo s doktora.
Na forum nije dozvoljeno hvalenje doktora bez pri tom da se postavi dokaz, t.d. bih te zamolila da stavis sliku od pre i posle botoksa, naravno, mozes samo čelo stavis da se vidi Smile
Nazad na vrh Ići dole
http://www.justplasticsurgeon.com
misstony
Senior Elitni clan
Senior Elitni clan
misstony

PočaljiNaslov: Re: Čišćenje i pomlađivanje lica   Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptySub Mar 29, 2014 1:36 am

To sam i ja htjela pitati Sannu, ako ima slike da stavi jer me jako zanima kako to treba izgledati poslije. Ja ću to sigurno raditi, ali kod dr. Ostojića jer u njega imam povjerenja. Želim da kad me ljudi pogledaju misle da imam 25 max!!!  Laughing 

Ja sam se prebacila u temu facelifting jer se tamo piše o botoxu, a ovdje o kremama, pa molim i Sannu da stavi slike u temu Facelifting Wink
Nazad na vrh Ići dole
Sanna
Stalni posetilac
Stalni posetilac
Sanna

PočaljiNaslov: Re: Čišćenje i pomlađivanje lica   Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptyPon Mar 31, 2014 11:03 am

Ja sad trenutno nemam botox to sam radila prosle godine al cim odem jos jednom stavljam slike
Nazad na vrh Ići dole
misstony
Senior Elitni clan
Senior Elitni clan
misstony

PočaljiNaslov: Re: Čišćenje i pomlađivanje lica   Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptyPon Mar 31, 2014 12:12 pm

Mislim da ću ja prije tebe staviti botox ove godine муагага
Nazad na vrh Ići dole
Sanna
Stalni posetilac
Stalni posetilac
Sanna

PočaljiNaslov: Re: Čišćenje i pomlađivanje lica   Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptyPon Mar 31, 2014 2:16 pm

Hahhaa ja cu kraj petog sigurno tako da imam fuul opremu za ljeto
Nazad na vrh Ići dole
gama
Clan porodice
Clan porodice
gama

PočaljiNaslov: Re: Čišćenje i pomlađivanje lica   Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 EmptySre Okt 12, 2016 9:20 am

Drage cure,
Ima li neka od vas možda iskustva sa mikrodermoabrazijom? Dobila sam na poklon Phillips Visacare uređaj za mikrodermoabraziju kod kuće. Puno ulažem u njegu kože i generalno sam zadovoljna svim proizvodima. Lice mi je naizgled super, ali sam po prestanku uzimanja kontracepcije dobila začepljene pore kojih se nemoguće riješiti. Ne smijem ići na mehaničko čišćenje jer mi ostaju proširene pore. Nema puno recenzija za ovaj proizvod, a strah me sama eksperimentirati. Ako netko ima iskustvo s njim,ili sa klasičnom mikrodermoabrazijom u salonu, pls javite.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Čišćenje i pomlađivanje lica   Čišćenje i pomlađivanje lica - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Čišćenje i pomlađivanje lica
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» Zatezanje lica
» Cista koza lica
» Face lift (Zatezanje lica)
» Vezbe za transformacija lica - Facercise

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Forum za Sve Plasticne Operacije - Just Plastic Surgeon :: Off topic teme :: Moje lice-
Skoči na: